Σάουθγκεϊτ: «Μπορούμε να είμαστε τρομερά ανταγωνιστικοί στο Euro»!

Έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του και δεν το κρύβει! Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θεωρεί πως παρά την «απειρία», το υπάρχον – νεανικό ρόστερ της εθνικής Αγγλίας μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στις μεγάλες ομάδες του Euro 2020!  



Σάουθγκεϊτ: «Μπορούμε να είμαστε τρομερά ανταγωνιστικοί στο Euro»!

Ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» αναφέρθηκε επίσης και για τις σκέψεις του, όσον αφορά τις βασικές του επιλογές, μετά και την ενδεκάδα που παράταξε στο πρόσφατο 7-0 επί του Μαυροβουνίο- το πιο νεανικό μετά το 1959!

«Δεν μπορείς να πεις από τώρα ποιοι θα παίξουν το καλοκαίρι. Δεν ξέρεις ποιοι θα είναι διαθέσιμοι και σε τι κατάσταση ο καθένας. Σε γενικές γραμμές έχουμε ένα δεμένο σύνολο, αλλά προφανώς υπάεχουν ποδοσφαιριστές που είναι μαζί μας μόλις ενάμιση χρόνο και τους οποίους φυσικά υπολογίζουμε. Η αλήθεια είναι πως συμπεράσματα βγάζεις από τα μεγάλα ματς και εκείνα που έχουν πίεση», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας και συνέχισε:

«Το ρόστερ είναι νεανικό, όμως πράγματι, ενάντια στο Μαυροβούνιο ήταν υπερβολικά νεανικό! Το επόμενο καλοκαίρι μπορούμε να παρουσιαστούμε τρομερά ανταγωνιστικοί. Η πρόκλησή μας είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση, όπως το κάναμε και στο Μουντιάλ. Το ρόστερ μας αποπνέει ενθουσιασμό»!