Έξι Άγγλοι... «μνηστήρες» για τον Ντιαλό

Το «μήλον της Έριδος» για έξι ομάδες της Αγγλίας και μάλιστα από την Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται πως αποτελεί ο Χαμπίμπ Ντιαλό, ο οποίος πέρα από τις Λέστερ και Νιουκάστλ πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί κι ως ο Νο1 «στόχος» και για τις Τότεναμ, Τσέλσι, Γουότφορντ και Νόριτς.



Έξι Άγγλοι... «μνηστήρες» για τον Ντιαλό

Ούτε σε μία, ούτε σε δύο, αλλά σε έξι συνολικά ομάδες φαίνεται πως ο Χαμπίμπ Ντιαλό αποτελεί το πρώτο όνομα στην μεταγραφική λίστα του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Μετς, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε έντονα τις Λέστερ και Νιουκάστλ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην φετινή Λιγκ 1, πλέον φαίνεται πως μπήκε στο... «στρόχαστρο» ακόμα τεσσάρων ομάδων της Αγγλίας.

Σύμφωνα λοιπόν με την «TeamTalk», ο 24χρονος Σενεγαλέζος αποτελεί πλέον Νο1 «στόχος» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και για τις Τότεναμ, Τσέλσι, Γουότφορντ και Νόριτς, οι οποίες αναμένεται σύντομα να... «χτυπήσουν την πόρτα» της γαλλικής ομάδας.

Βέβαια και το «κασέ» του ποδοσφαιριστή δεν αποτελεί απαγορευτικό για τους παραπάνω συλλόγους, εφόσον τα 10 εκατομμύρια λίρες πιθανότατα να αφήσουν ευχαριστημένη την ομάδα του.

Αναφορικά, ο Χαμπίμπ Ντιαλό μέχρι στιγμής αποτελεί και τον τρίτο σκόρερ του φετινού γαλλικού πρωταθλήματος, όντας κατά ένα γκολ πίσω από τους Μπεν Γιέντερ και Ντεμπελέ οι οποίοι έχουν εννέα τέρματα μέχρι τώρα.

Μαρίνος Πάντζης