Βάρντι και Μάντισον... «δάγκωσαν» και έστειλαν την Λέστερ στην 2η θέση (video)

Σε μία αναμέτρηση... «ροντέο» όπου απέκτησαν ρόλο «αφεντικού» από το αρχή, οι «αλεπούδες» της Λέστερ κατάφεραν να... «δαγκώσουν» δις την κακή και «βυθισμένη» πλέον στα προβλήματα της Άρσεναλ, και κατακτώντας την νίκη με 2-0 να βρεθούν στην 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Σκόρερς οι Τζέιμι Βάρντι (68') και Τζέιμς Μάντισον (75').



Βάρντι και Μάντισον... «δάγκωσαν» και έστειλαν την Λέστερ στην 2η θέση (video)

Πολλαπλές φάσεις και στις δύο εστίες, ρυθμός... «ροντέο», ένα δοκάρι, ένα ακυρωθέν γκολ, μεγάλο... «αφεντικό» για 90' λεπτά η Λέστερ και μία... «χαμένη» Άρσεναλ!

Με τα παραπάνω μπορεί κανείς να περιγράψει την αποψινή (9/11) αναμέτρηση Λέστερ – Άρσεναλ, στην οποία νικήτρια αναδείχθηκε η «οικοδέσποινα» ομάδα με σκορ 2-0, η οποία μάλιστα «σκαρφάλωσε» έστω και προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Τζέιμι Βάρντι το 1-0 στο 68', σημειώνοντας μάλιστα το ένατο τέρμα του απέναντι στην Άρσεναλ και το 2-0 από τον Τζέιμς Μάντισον στο 75'.

Το ματς

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, η γηπεδούχος Λέστερ κατάφερε να δείξει τα... «δόντια» της απέναντι στην φιλοξενούμενη Άρσεναλ.

Οι «αλεπούδες», ήταν εκείνες που άρχισαν δυναμικά στο ματς και προσπάθησαν με το... «καλησπέρα» να υποβάλλουν τον ρυθμό τους απέναντι στους «κανονιέρηδες». Έτσι και τα κατάφεραν!

Συγκεκριμένα, ήταν εκείνες που απέκτησαν την απόλυτη υπεροχή και άσκησαν σχεδόν αφόρητη πίεση στους φιλοξενούμενους, αλλά στο πρώτο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» του Λένο και αρκέστηκαν στο ισόπαλο 0-0.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση... «ξέφυγε»!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ανέβασε πιο πολύ την πίεση της, στο 48' είχε δοκάρι με τον Ντιντί, από την άλλη η ομάδα του Ουνάι Έμερι προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό, πίεσε με κύριους πρωταγωνιστές του Μπεγιερίν και Λουίζ, στο 55' σκόραρε με τον Ομπαμεγιάνγκ αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά λόγω οφσάιντ και στο 68' όλα τελείωσαν!

Μετά από έναν απίστευτο συνδυασμό τον παικτών της, οι οποίοι αντάλλαξαν επτά συνολικά πάσες, ο Τζέιμι Βάρντι άνοιξε το σκορ και σημείωσε το 1-0, πετυχαίνοντας και το ένατο τέρμα του απέναντι στην Άρσεναλ.

Ωστόσο, το... «δάγκωμα» της Λέστερ δεν έμεινε εκεί, αφού επτά λεπτά αργότερα από ασίστ του σκόρερ ο Τζέιμς Μάντισον με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0 και παράλληλα τον «θρίαμβο» της ομάδας του.

Έτσι λοιπόν, από την μία με την νίκη αυτή η Λέστερ «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον 26 βαθμούς, αλλά κι ένα ματς παραπάνω από την Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη όμως, με την ήττα αυτή η Άρσεναλ συνέχισε για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και έμεινε στους 17 βαθμούς, ούσα πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, αναφορικά στην επομένη αγωνιστική, η οποία και θα είναι μετά την διακοπή για την δράση των εθνικών, η Λέστερ θα επισκεφθεί την έδρα της Μπράιτον, ενώ η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει την Σαουθάμπτον.

Οι ενδεκάδες:

Λέστερ (4-1-4-1): Σμάιχελ – Έβανς, Σογιουντσού, Ρικάρντο Περέιρα, Τσίλγουελ – Ντιντί – Τιέλεμανς, Μάντισον, Πέρεζ (60' Γκρέι), Μπαρνς (73' Πραέτ) – Βάρντι.

Άρσεναλ (4-3-1-2): Λένο – Λουίζ, Χόλντινγκ (77' Πέπε), Κολάσινατς, Μπεγιερίν – Τσάμπερς, Τορέιρα (80' Γουΐλοκ), Γκουεντουζί – Οζίλ – Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

Μαρίνος Πάντζης