Λονδρέζοι στις επάλξεις!

Πρέμιερ Λιγκ, ημέρα 12η! Το κυρίως μενού… σερβίρεται σήμερα με τις αναμετρήσεις των Λονδρέζων της Τσέλσι και της Άρσεναλ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.  



Λονδρέζοι στις επάλξεις!

Στις 14:30, η Τσέλσι θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί νικών στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-4 με τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μπλε» μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και στοχεύουν σε ακόμα μία που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους ανεβάσει μέχρι και στην 2η θέση της βαθμολογίας. Απέναντι της θα βρει την συμπολίτισσα Πάλας, η οποία η αλήθεια είναι πως έχει κάνει… κοιλιά, αλλά σαφώς δεν μπορεί να υποτιμηθεί!

Για την Άρσεναλ η νίκη είναι επιτακτική, αφενός για να παραμείνει σε τροχιά 4αδας και αφετέρου για να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της. Οι δύο προηγούμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα κράτησαν πίσω την ομάδα του Έμερι και ενόψει Λέστερ, θα φανεί κατά πόσο έχει τις δυνατότητες να… αντεπιτεθεί! Οι «αλεπούδες», πόσω μάλλον στην έδρα τους, δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εύκολη λεία, το αντίθετο… Πραγματοποιούν καταπληκτικές εμφανίσεις και με φόρα από τις 4 σερί νίκες έχουν καθίσει – δικαίως- στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Από τα άλλα ματς της ημέρας ξεχωρίζει η εντός έδρας αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Έβερτον, δύο ομάδες που δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες και διανύουν παρατεταμένη περίοδο αγωνιστικής κρίσης. Το σημερινό παιχνίδι είναι εξισου σημαντικό και για τις δύο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 08/11

Νόριτς – Γουότφορντ 0-2

Σάββατο 09/11

14:30 Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας

17:00 Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ

17:00 Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ

17:00 Σαουθάμπτον – Έβερτον

17:00 Τότεναμ- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

19:30 Λέστερ – Άρσεναλ

Κυριακή 10/11

16:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Μπράιτον

16:00 Γουλβς- Άστον Βίλα

18:30 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι