Επιτέλους νίκη για την Γουότφορντ!

Την πρώτη της νίκη στην σεζόν πέτυχε η Γουότφορντ μετά από 11 αγωνιστικές, επικρατώντας της Νόριτς με σκορ 2-0 εκτός έδρας. Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση η ομάδα του Κίκε Φλόρες, που πιέστηκε πολύ στο φινάλε.



Επιτέλους νίκη για την Γουότφορντ!

Η μάχη ανάμεσα στις δύο τελευταίες -κατά την έναρξη της 12ης αγωνιστικής- έμελλε να βγάλει μια μεγάλη και «καθαρή» νικήτρια, με την Γουότφορντ να βασίζεται στα γρήγορα γκολ της στις αρχές των δύο ημιχρόνων και να μην κινδυνεύει μέχρι το φινάλε. Μόλις με ένα λεπτό συμπληρωμένο και κάτι δευτερόλεπτα να παίζονται, ο Τζεράρ Ντεουλοφέου βρήκε χώρο για να τελειώσει πολύ όμορφα την πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα και έβαλε σε άλλη βάση την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, το 0-1 χρονομετρήθηκε στα 76'' και αποτελεί το δεύτερο πιο γρήγορο στην Πρέμιερ Λιγκ όσον αφορά την φετινή σεζόν.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά οι «σφήκες» έδειχναν καλά διαβασμένες, απαγορεύοντας την εκδήλωση σημαντικών στιγμών μπροστά από την εστία της. Το ημίχρονο βγήκε αναίμακτα, για να ξεκινήσει το δεύτερο σχεδόν όπως το πρώτο 45λεπτο. Αυτή την φορά ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα από σκόρερ έμελλε να γίνει δημιουργός, σεντράροντας αριστερά για τον νεοεισελθόντα Γκρέι, που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με τακουνάκι έκανε το 0-2. Είχε και την τύχη με το μέρος του ο Άγγλος επιθετικός, μιας και η μπάλα άλλαξε πολύ πορεία σε σώμα για να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Κρουλ.

Στο 65’ τα πάντα άλλαξαν με τον Καμπασέλε να κάνει ανόητο μαρκάρισμα έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα και να βλέπει από νωρίς τον δρόμο για τα αποδυτήρια με την δεύτερη που αντίκρισε χωρίς κανένα παράπονο. Αμέσως-αμέσως η Νόριτς έπιασε πιο υψηλές ταχύτητες, ωστόσο ήταν και πάλι δύσκολο να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή, κάτι που μαρτυρούσαν και οι μακρινές της προσπάθειες. Σε δύο από αυτές οι προϋποθέσεις ήταν καλές για να ξαναμπεί στο ματς, ωστόσο ο Φόστερ έδειξε τα αντανακλαστικά του και απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ανούσια μέχρι το τέλος η υπεροχή, με αυτήν που έφτασε μάλιστα πιο κοντά στο γκολ να είναι η Γουότφορντ. Όμως ο Γκρέι δεν «κρέμασε» σωστά τον Κρουλ στην αντεπίθεση...

Στους οκτώ βαθμούς η ομάδα του Φλόρες, που άφησε τελευταία τη Νόριτς (7β.) και ξεπέρασε έστω και προσωρινά την Σαουθάμπτον στην ισοβαθμία.

Γιώργος Σιάφας