«Συζητά με Μουρίνιο για συμβόλαιο μέχρι το 2022 η Μπάγερν»

Επαφές ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ζοσέ Μουρίνιο αποκαλύπτει η ιταλική «Gazzetta dello Sport».



«Συζητά με Μουρίνιο για συμβόλαιο μέχρι το 2022 η Μπάγερν»

Η διοίκηση των Βαυαρών αναζητά τον αντικαταστάτη του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της «Allianz Arena» και το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού εμφανίζεται πλέον στο προσκήνιο, λίγες ώρες μετά την απόρριψη του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε στον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές, οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του «Special One», ο οποίος είναι έτοιμος δουλέψει για πρώτη φορά στην Bundesliga αν του προταθεί συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχόμενη συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τις 20 Νοεμβρίου, πέντε ημέρες δηλαδή μετά την ανάληψη προεδρικών καθηκόντων από τον Χέρμπερτ Χάινερ, ο οποίος αντικαθιστά τον Ούλι Χένες.

Υπενθυμίζεται πως ο Χάινερ είναι πρώην πρόεδρος της Adidas και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό. Πρόκειται μάλιστα για έναν άνθρωπο που φέρεται να είχε διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο να αναλάβει ο Μουρίνιο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2016.

Γιάννης Τζιουμακλής