Ο κόσμος καλεί τον Μανέ να... μιμηθεί τον Σουάρες (vid)

Ο Λουίς Σουάρες δεν ήταν άνθρωπος που θα άφηνε εύκολα να πέσει κάτω κάτι που ειπώθηκε εις βάρος του και ο πανηγυρισμός του σε ντέρμπι με την Έβερτον μπροστά στον Μόγιες, είναι κάτι που θα ήθελαν να δουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ με τον Μανέ και τον Γκουαρδιόλα!  



Ο κόσμος καλεί τον Μανέ να... μιμηθεί τον Σουάρες (vid)

Ο νυν επιθετικός της Μπαρτσελόνα και πρώην σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, έχοντας πετύχει γκολ σε ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο «Γκούντισον Παρκ» και φυσικά έχοντας ενημερωθεί για τα λεγόμενα του Μόγιες που τον είχε κατηγορήσει για «βουτιές», είχε δώσει την απάντησή του στον Σκωτσέζο.

Έτρεξε μπροστά στον πάγκο της Έβερτον και... έτσι απλά έπεσε μόνος του, για να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του πρώην τεχνικού των «μπλε» του λιμανιού και το χειροκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Σαντιό Μανέ, απαντώντας στον Πεπ Γκουαρδιόλα στο θέμα που έχει προκύψει μεταξύ τους, είπε πως αν είναι να κερδίσει πέναλτι, θα προσπαθήσει να το... εκμαιεύσει αν μπορέσει, πέφτοντας στο έδαφος.

Ο κόσμος της Λίβερπουλ αμέσως θυμήθηκε τον Σουάρες και περιμένει πως και πως έναν ανάλογο πανηγυρισμό και από τον Σενεγαλέζο άσο μπροστά στον Καταλανό τεχνικό της Σίτι στο ντέρμπι της Κυριακής!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης