Θέλει να δει από κοντά τον Κοξ ο Κλοπ

Προσωπική συνάντηση με τον Σον Κοξ, τον οπαδό της Λίβερπουλ που είχε δεχθεί επίθεση σε εκτός έδρας παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ την περσινή σεζόν, ευελπιστεί πως θα δει από κοντά ο Γιούργκεν Κλοπ κατά το παρθενικό παιχνίδι που θα παρακολουθήσει ο πρώτος μετά την τεράστια περιπέτεια που πέρασε.



Θέλει να δει από κοντά τον Κοξ ο Κλοπ

Ο οπαδός των «κόκκινων» είχε πέσει θύμα επίθεσης οπαδών της Ρόμα κατά το περσινό εκτός έδρας παιχνίδι των δύο ομάδων για το Champions League, και μετά από 18 μήνες αποκατάστασης είναι και πάλι έτοιμος να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδι του αγαπημένου του συλλόγου.

Και τι περίσταση για να το κάνει, με την πρωτοπόρο να φιλοξενεί την μεγάλη της αντίπαλο για τον τίτλο, Μάντσεστερ Σίτι, που θα πάει στο «Άνφιλντ» με την ελπίδα να μειώσει την διαφορά των έξι βαθμών.

Για την επιστροφή του Κοξ, ο Κλοπ ανέφερε:

«Για να είμαι ειλικρινής ελπίζω να τον συναντήσω. Δεν ξέρω εάν θα είναι εφικτό αλλά είναι εκπληκτικό που θα ξαναδεί παιχνίδι από κοντά. Πόσο έχει περάσει; Ένας χρόνος, 18 μήνες;

Ήταν δύσκολο διάστημα για τον ίδιο, την οικογένειά και τους φίλους του και προφανώς η επιστροφή του είναι αυτή που ήθελε. Είναι πολύ όμορφη στιγμή και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα του επιφυλλάξουν μια ειδική υποδοχή και εάν έχω την ευκαιρία -στα πλάισια του αγώνα- θα ήθελα πολύ να τον δω από κοντά».

Γιώργος Σιάφας