Ισόπαλη με τερματοφύλακα τον Γουόκερ στα τελευταία λεπτά η Σίτι…

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στην Αταλάντα και την Μάντσεστερ Σίτι στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Το σκορ άνοιξε ο Στέρλινγκ στο 7ο λεπτό, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έχασε πέναλτι στο 43’ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Πάσαλιτς στο 49ο λεπτό. Τερματοφύλακας ο Γουόκερ στα τελευταία λεπτα της συνάντησης!



Ισόπαλη με τερματοφύλακα τον Γουόκερ στα τελευταία λεπτά η Σίτι…

Τρεις γκολκίπερ χρησιμοποίησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο Μιλάνο! Ο Έντερσον που ξεκίνησε βασικός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Μπράβο λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο Χιλιανός αποβλήθηκε ωστόσο στο 81ο λεπτό, με αποτέλεσμα ο Γουόκερ να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του στα τελευταία λεπτά του ματς.

Το ματς

Οι «πολίτες» είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 7ο μόλις λεπτό, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να παίζει το ένα-δύο με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς και να ευστοχεί με πλασέ εντός περιοχής.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους αλλά το σουτ του Στέρλινγκ στο ημίωρο σταμάτησε στην προβολή του Παλομίνο και κατέληξε κόρνερ ενώ η προσπάθεια του Μαχρέζ τέσσερα λεπτά αργότερα (34’) ανάγκασε τον Γκολίνι σε σπουδαία επέμβαση.

Στο 43ο λεπτό η Σίτι κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ίλισιτς ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στέρλινγκ. Ο Ζεσούς ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η προσπάθειά του υπήρξε απογοητευτική και κατέληξε άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν. Ο Τολόι βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Γκόμεζ και εκείνος με σέντρα ακριβείας τον Πάσαλιτς, ο οποίος σκόραρε ανενόχλητος με καρφωτή κεφαλιά στο 50ο λεπτό!

Στη συνέχεια του ματς η Σίτι… τα χρειάστηκε, αφού οι παίκτες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι πίεσαν για ένα για ένα δεύτερο γκολ ενώ ο Μπράβο που αντικατέστησε τον Έντερσον στο ημίχρονο, αποβλήθηκε για τάκλιν εκτός περιοχής στον Ίλισιτς. Τη θέση του πήρε ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος συμμετείχε στο ματς ως τερματοφύλακας!

Οι συνθέσεις

Αταλάντα: Γκολίνι, Τζιμσίτι, Τολόι, Παλομίνο, Καστάνιε (90+2’ Μουριέλ), Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ (84’ Μαλινόφσκι), Γκόμεζ, Πάσαλιτς, Ίλισιτς

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον (46’ Μπράβο), Οταμέντι, Φερναντίνιο, Κανσέλο, Μεντί, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ (87΄Γουόκερ), Στέρλινγκ, Ζεσούς (73’ Αγουέρο)

Σκόρερ

Στέρλινγκ 7’, Πάσαλιτς 49’

Διαιτητής

Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)

Γήπεδο

Τζουζέπε Μεάτσα

Στο άλλο ματς του ομίλου

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-3

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Μάντσεστερ Σίτι

10

Σαχτάρ Ντόνετσκ

5

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

5

Αταλάντα

1

 

Γιάννης Τζιουμακλής