Η Λίβερπουλ που... δεν ενδείκνυται για καρδιακούς στο Kloppage time! (vids)

Το έκανε δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες. Από το ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Άρσεναλ με τους πιτσιρικάδες, στο ματς με την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι. Η Λίβερπουλ, είναι εκείνη με τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη στην Πρέμιερ Λιγκ με γκολ στο 75'+ και έχει μετατρέψει τις καθυστερήσεις σε... Kloppage time!  



Η Λίβερπουλ που... δεν ενδείκνυται για καρδιακούς στο Kloppage time! (vids)

Οι «κόκκινοι», χάρη στον ηρωισμό που επέδειξαν, την ψυχραιμία τους αλλά και την πίστη στο πλάνο και τις δυνατότητές τους, πέτυχαν τεράστια σε σημασία, ανατροπή στο «Βίλα Παρκ», για να πάνε στο ντέρμπι με τους «πολίτες» στο +6.

Ο χαρακτήρας που έχει χτίσει αυτή η Λίβερπουλ υπό τις οδηγίες του τρομερού, Γιούργκεν Κλοπ, έχει αλλάξει την ιστορία του κλαμπ τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται πλέον για ομάδα απόλυτα πρωταγωνιστικού ρόλου κι όχι μιας τέτοιας που θα γινόταν αφορμή για πικάρισμα και καζούρα από τους αντιπάλους της ή που θα «λιποθυμούσε» στα δύσκολα...

Στα τέσσερα χρόνια της... Κλοπιάδας στον πάγκο του συλλόγου, ουκ ολίγες φορές έχουν έρθει αποτελέσματα τα οποία έχουν εξασφαλιστεί με δραματικό τρόπο στα τελευταία λεπτά.

Από εκείνη την... περίεργη ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» με γκολ του Οριγκί για το 2-2 στα τέλη του 2015 και τα «Όλε» μπροστά στο Kop, στην... τρέλα του 5-4 με τη Νόριτς και τα σπασμένα γυαλιά του Kloppo στους πανηγυρισμούς για το νικητήριο τέρμα του Λαλάνα.


Από το γκολ του Μπεντεκέ στο 96' απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας με εκτέλεση πέναλτι, στο μοναδικό έπος κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Europa League της σεζόν 2015-2016.

Ο Μπεντεκέ είχε σκοράρει στα τελευταία λεπτά και σε ματς απέναντι στην Τσέλσι για να δώσει βαθμό με το 1-1 το 2016, ενώ, ο Μανέ, είχε χαρίσει μεγάλη νίκη σε ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κόντρα στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Ράγκναρ Κλαβάν έχει προστεθεί στη λίστα των σκόρερ στο... Kloppage time σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπέρνλι που κρίθηκε την τελευταία στιγμή και ο Φιρμίνο είχε κάνει την Παρί να υποκλιθεί στο «Άνφιλντ» στον περίφημο πανηγυρισμό... με το ένα μάτι, την περασμένη αγωνιστική περίοδο.


Ήρθε το... τρελό γκολ του Οριγκί απέναντι στην Έβερτον με τον Κλοπ να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και να πηδάει πάνω στον Άλισον εκστασιασμένος, έπειτα το πέναλτι του Μίλνερ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Λέστερ, το 5-5 από τον Οριγκί στο Λιγκ Καπ την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Άρσεναλ και τώρα η κεφαλιά του Μανέ για το 2-1 στο «Βίλα Παρκ».

Η Λίβερπουλ... είναι ομάδα των θρίλερ, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ!


Κώστας Ζάλιαρης