Κλοπ για την ανατροπή: «Το καλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να μιλήσει για όσα αισθάνθηκε βλέποντας τον Μανέ να σκοράρει στο 94' και να φέρνει τούμπα το ματς, σχολιάζοντας πως είναι το καλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο όταν η ομάδα παίρνει τη νίκη στο φινάλε με τέτοιο τρόπο...  



Κλοπ για την ανατροπή: «Το καλύτερο συναίσθημα στο ποδόσφαιρο» (vid)

Ο Γερμανός κόουτς, μόλις λίγες μέρες μετά το 5-5 με την Άρσεναλ στο LeagueCup με το γκολ του Οριγκί στο 95ο λεπτό, είδε τους παίκτες του να κάνουν τεράστια ανατροπή σε ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι στο «Βίλα Παρκ».

Ο Μανέ είχε την ασίστ στον Ρόμπερτσον στο 87' και το γκολ με κεφαλιά στο 94' για το 2-1, με τον Κλοπ να σχολιάζει: «Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο... Ο τρόπος που εκτελέστηκε το κόρνερ στο τέλος είναι δουλεμένος στην προπόνηση και το επιχειρήσαμε άλλες δυο – τρεις φορές μέσα στο παιχνίδι αν το παρατηρήσατε. Ο Μανέ έκανε και τη σέντρα στον Ρόμπερτσον στο πρώτο γκολ με τρομερό τρόπο.

Είχε ήδη πάρει μια κίτρινη κάρτα που αν την ξαναδεί κανείς θα καταλάβει ότι δεν έπεσε μόνος του, υπάρχει επαφή. Είναι μια απόφαση που αποδεχόμαστε όπως και να 'χει. Παρά την κίτρινη κάρτα, παρέμεινε ενεργός στο παιχνίδι ακόμα και αμυντικά. Όλα καλά...» είπε ο Kloppo.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης