Διπλό τίτλου στις καθυστερήσεις για τη Λίβερπουλ!

Με γκολ του Σαντιό Μανέ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων δραπέτευσε η Λίβερπουλ από το «Βίλα Παρκ», επικρατώντας της Άστον Βίλα με σκορ 2-1. Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τζον Μος από τους Μέρσεϊσαϊντερς.



Διπλό τίτλου στις καθυστερήσεις για τη Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21ο λεπτό, με τον Τρεζεγκέ να γίνεται ο πρώτος Αιγύπτιος που σκοράρει με τους «χωριάτες» στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κλοπ ισοφάρισε στο 28’ αλλά το γκολ του Φιρμίνο ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον Τζον Μος, ο οποίος δεν καταλόγισε και πέναλτι για τους Μέρσεϊσαϊντερς σε χέρι του Ένχελς (75') έπειτα από σουτ του Τσάμπερλεν (σ.σ. δεν συμβουλεύτηκε το VAR).

Η αντεπίθεση ξεκίνησε ωστόσο στο 87ο λεπτό! Ο Ρόμπερτσον ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1 ύστερα από υπέροχη σέντρα του Μανέ και ο Σενεγαλέζος ήταν αυτός που έφερε... τούμπα το ματς στο 90+4’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ.

Η Σίτι βρέθηκε επίσης πίσω στο σκορ, αφού ο Γουόρντ-Πράους εκμεταλλεύτηκε στο 14ο λεπτό την ασταθή επέμβαση του Έντερσον και άνοιξε το σκορ για τους «Αγίους». Ο Αγουέρο ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 είκοσι λεπτά πριν το τέλος (70') ενώ ο Γουόκερ πέτυχε το γκολ της νίκης στο 87ο λεπτό.

Στο «Έμιρεϊτς» η Άρσεναλ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 21’ με σκόρερ τον Ομπαμεγιάνγκ αλλά ο Χιμένεζ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με κεφαλιά ενώ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υπέταξε την Μπέρνλι με σκορ 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Λάντστραμ (17’, 43’) και ένα του Φλεκ (44’).

Ματσάρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τη Νιούκαστλ να κερδίζει την Γουέστ Χαμ με σκορ 3-2. Κλαρκ (16’) Φερνάντεζ (22’) και Σέλβι (51’) τα γκολ για τις «καρακάξες», Μπαλμπουένα (73’) και Σνόντγκρας (90’) σκόραραν για τα «σφυριά».

Τέλος, με σκορ 2-0 και σκόρερς τους Τρόσαρντ (68’) και Ντάφι (84’) επικράτησε η Μπράιτον της Νόριτς στο «AMEX».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Γουλβς

1-1

Άστον Βίλα-Λίβερπουλ

1-2

Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ

2-3

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον

2-1

Μπράιτον-Νόριτς

2-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι

3-0

 

Γιάννης Τζιουμακλής