Η μάχη συνεχίζεται… part 11!

Άλλο ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, ακόμη μία μάχη- η 11η για τη φετινή σεζόν- στην Πρέμιερ Λιγκ! Η Λίβερπουλ θα επιδιώξει να διατηρήσει την απόσταση της από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εκείνη με τη σειρά της ευελπιστεί σε… γκέλα των «κόκκινων» για να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή!  



Η μάχη συνεχίζεται… part 11!

Ας τα δούμε όμως ένα ένα! Η Λίβερπουλ συνεχίζει τον καλπασμό της στο φετινό πρωτάθλημα και μετά τη νέα- αν και αγχωτική- νίκη επί της Τότεναμ, ταξιδεύει στο «Βίλα Παρκ» για την επικίνδυνη αντάμωση με την Άστον Βίλα. Στόχος σαφώς και είναι η νίκη που στην… χειρότερη θα τη διατηρήσει στο +6 από τη Σίτι.

Από τη μεριά τους οι «πολίτες» υποδέχονται την… πληγωμένη – μετά το 9-0 της περασμένης αγωνιστικής- Σαουθάμπτον, έχοντας σαφώς μοναδική επιδίωξη το τρίποντο. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια, με την ελπίδα ότι θα έρθει κάποια στιγμή η… γκέλα των πρωτοπόρων.

Από τα άλλα ματς της αγωνιστικής ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από την σπουδαία πρόκριση επί της Τσέλσι στο Λιγκ Καπ και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις θα επιχειρήσουν να διευρύνουν το σερί τους.

Για την ταλαίπωρη Άρσεναλ, η οποία μας προσέφερε το επικό 5-5 με τη Λίβερπουλ πριν λίγες μέρες στο Λιγκ Καπ, η νίκη επί της Γουλβς είναι μονόδρομος για να διατηρηθεί σε τροχιά top4, όπως και για την Τσέλσι που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό Γουότφορντ.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 02/11

14:30 Μπόρνμουθ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

17:00 Άρσεναλ – Γουλβς

17:00 Άστον Βίλα – Λίβερπουλ

17:00 Μπράιτον – Νόριτς

17:00 Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον

17:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι

17:00 Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ

19:30 Γουότφορντ – Τσέλσι

Κυριακή 03/11

16:00 Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ

18:30 Έβερτον – Τότεναμ