Κριστιάνο, το... πρώτο αίμα στη Γιουνάιτεντ (vid)

Πέρασαν 16 χρόνια από την ημέρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα στο «Ολντ Τράφορντ», κάνοντας την τεράστια αρχή για μια θητεία γεμάτη επιτυχίες και την απαρχή μιας καριέρας που ακόμα και σήμερα... λάμπει εκτυφλωτικά!  



Κριστιάνο, το... πρώτο αίμα στη Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, την 1η του Νοέμβρη του 2003, στο Μάντσεστερ, ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ από πλάγια αριστερά όπως πραγματοποιούσε τότε επιθέσεις η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην αναμέτρηση απέναντι στην Πόρτσμουθ.

Ο CR7 γέμισε προς την περιοχή, κανείς δεν τη βρήκε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το πρώτο από τα συνολικά 118 γκολ που πέτυχε στα χρόνια που αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτού πάρει τη μεγάλη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όσον αφορά στα τρόπαια, τρεις φορές αναδείχθηκε Πρωταθλητής Αγγλίας, πήρε ένα Champions League, το πρώτο της καριέρας του όταν βρισκόταν στο Νησί, πανηγύρισε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, δυο LeagueCup, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης