Εξηγήθηκε και… «σόκαρε» ο Τζάκα!

Για κατάρες με αποδέκτες τον ίδιο και την οικογένειά του μίλησε ο Γκράνιτ Τζάκα στην πρώτη του τοποθέτηση μετά το περιστατικό της Κυριακής.



Εξηγήθηκε και… «σόκαρε» ο Τζάκα!

Ο 27χρονος Ελβετός αντικαταστάθηκε στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας (2-2) στο «Έμιρεϊτς», ο κόσμος τον αποδοκίμασε και εκείνος αντέδρασε προκαλώντας τον να φωνάξει περισσότερο, βρίζοντας και βγάζοντας τη φανέλα τη στιγμή της εισόδου στη φυσούνα. Σαν κερασάκι στην τούρτα, ήρθε και η αποχώρησή του από το γήπεδο πριν καν ολοκληρωθεί το ματς.

Τα όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες έθεσαν σε κίνδυνο την αρχηγία αλλά και το ίδιο του το μέλλον στην ομάδα. H απαίτηση της πλειοψηφίας ωστόσο για μια «συγγνώμη» δεν έγινε πράξη. Αντίθετα, ο διεθνής άσος αρκέστηκε στο να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη αντίδραση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας για το μέλλον…

Η ανάρτησή του στο Instagram:

«Αφού πήρα λίγο χρόνο για να σκεφτώ τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής, θα ήθελα σπάσω τη σιωπή μου και να δώσω κάποιες εξηγήσεις»

«Οι σκηνές που έλαβαν χώρα τη στιγμή της αντικατάστασής μου με επηρέασαν πολύ. Αγαπώ αυτό το σύλλογο και έδινα πάντα το 100% μέσα στο γήπεδο»

«Με έχει πληγώσει η έλλειψη κατανόησης από τους φιλάθλους αλλά και οι απειλές στο γήπεδο και στα social media. Ακούστηκαν πράγματα όπως ‘’θα σου σπάσουμε τα πόδια’’, ‘’θα σκοτώσουμε τη γυναίκα σου’’, ‘’καρκίνο στην κόρη σου’’. Ένιωσα αηδιασμένος και η υπομονή μου εξαντλήθηκε την Κυριακή»

«Ως συνέπεια ήρθε η δική μου αντίδραση που επέδειξε ασέβεια στους πραγματικούς υποστηρικτές του κλαμπ, στην ίδια την ομάδα και στον εαυτό μου. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και λυπάμαι αν ο κόσμος νομίζει το αντίθετο»

«Εύχομαι να επανέλθουμε σε ένα επίπεδο αλληλοσεβασμού και να θυμηθούμε για ποιο λόγο αγαπήσαμε από παιδιά αυτό το παιχνίδι. Ας προχωρήσουμε παρακάτω με καλή διάθεση» 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Message to the fans;

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on

 

Γιάννης Τζιουμακλής