Ένας μεγάλος... χαμός με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ

Ο Κλοπ παραπονέθηκε για τα ματς που πρέπει να παίξει η Λίβερπουλ μετά και την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, η Football League αμέσως έψαξε να βρει λύση και την ίδια στιγμή η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να κυνηγάει το πρωτάθλημα και να... ταξιδέψει στο Κατάρ μέσα στον Δεκέμβρη. Με 12 ματς σε έναν μήνα τελειώνει το έτος και αρχίζει το 2020 για τους «κόκκινους»!  



Ένας μεγάλος... χαμός με το πρόγραμμα της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ, με τα πιτσιρίκια να κατεβάζουν κατά πολύ τον μέσο όρο ηλικίας στο αρχικό σχήμα στο ματς απέναντι στους «κανονιέρηδες» για τον 4ο γύρο του φετινού Carabao Cup, φτάνοντας στα 23 έτη και τις 122 ημέρες, έφτασε στο ιστορικό 5-5 με τους Λονδρέζους (ποτέ ξανά στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων δεν είχαν σημειωθεί 10 γκολ) και με το 5-4 στα πέναλτι πέρασαν στα προημιτελικά όπου θα κοντραριστούν με την Άστον Βίλα.

Ο Κλοπ, έριξε το μπαλάκι σε όλους τους υπεύθυνους να βρουν λύση αφού όλοι καλούν την ομάδα του να παίξουν σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στον Δεκέμβρη και απείλησε να μην κατεβάσει τους παίκτες του στους «8» του LeagueCup αν δεν βρεθεί μια λογική ημερομηνία για να παιχθεί το ματς που θα διεξαχθεί την εβδομάδα της 15ης του τελευταίου μήνα του έτους.

Από τις αρχές του προσεχή Δεκέμβρη, μέχρι και τις αρχές του Ιανουαρίου του 2020, η Λίβερπουλ έχει πρόγραμμα που περιλαμβάνει... 12 ματς, κάτι που καθιστά απαραίτητο να μπουν συγκεκριμένες προτεραιότητες τη φετινή σεζόν και ίσως να μπει πλέον πάνω απ' όλα το πρωτάθλημα...

Δείτε τον πίνακα με τα ματς των «κόκκινων», συμπεριλαμβανομένου και του ταξιδιού στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων...

Κώστας Ζάλιαρης