Ντάνι Μπούλμαν: Ο βετεράνος έχει... άλλη χάρη

Ο Ντάνι Μπούλμαν έγινε πρωταγωνιστής της βραδιάς της Τρίτης με το γκολ που πέτυχε για λογαριασμό της Κρόουλι. Μπορεί στο φινάλε ν' αποκλείστηκε από τους «16» του Λιγκ Καπ, όμως, κέρδισε στιγμές δόξας σκοράροντας λίγο πριν «πατήσει» τα 41!  



Ντάνι Μπούλμαν: Ο βετεράνος έχει... άλλη χάρη

O βετεράνος μέσος που παρά το τρομερά προχωρημένο στάδιο της ποδοσφαιρικής του ηλικίας συνεχίζει ακάθεκτος στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας, έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την... προηγούμενη χιλιετία, αφού, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ανώτατο επίπεδο το 1998, όταν μετακινήθηκε στη Γουίκομ για μόλις... 10.000 λίρες.

Αυτή τη σεζόν βρίσκεται σε ισχύ το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι με την Κρόουλι και συνεχίζει για 22η αγωνιστική περίοδο την επαγγελματική του καριέρα, γνωρίζοντας πως σε τρεις μήνες θα κλείσει πλέον τα 41 χρόνια ζωής!

Αρνείται πεισματικά ν' αφήσει τα γήπεδα και... πολύ καλά κάνει, αφού, το βράδυ της Τρίτης στην αναμέτρηση του Λιγκ Καπ απέναντι στην Κόλτσεστερ, συμπλήρωσε 473 συμμετοχές και πέτυχε ένα απίστευτο γκολ από απόσταση 20 μέτρων. Το κάνει πλέον από... μεράκι και το κάνει καλά, δίχως να δέχεται απλά να κολλάει τα ένσημα από τον πάγκο ή απλά από την παρουσία στο ρόστερ της ομάδας η οποία τον πληρώνει και τον εμπιστεύθηκε στα 40 του για το χώρο του κέντρου.

Αυτό που παραδέχεται είναι πως: «Δεν κάνω ούτε γυμναστήριο, ούτε γιόγκα... Προσέχω πολύ τον εαυτό μου και τι να πω... Μάλλον είμαι τυχερός με τα ... γονίδια»

Κώστας Ζάλιαρης