Να συνεχίσει ως αρχηγός ο Τζάκα στην Άρσεναλ; (poll)

Το θέμα των ημερών δεν παύει να είναι αυτό του Γκρανίτ Τζάκα, της αρχηγίας της Άρσεναλ και γενικότερα της παρουσίας του στην ομάδα. Το england365.gr ζητά από τους αναγνώστες του να δείξουν τις δικές τους σκέψεις και πώς θα αντιμετώπιζαν ένα τέτοιο σκηνικό στην ομάδα τους...



Να συνεχίσει ως αρχηγός ο Τζάκα στην Άρσεναλ; (poll)

Ο Ελβετός χαφ έχει βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση έπειτα από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που ο εκνευρισμός του νίκησε την ψυχραιμία και αποφάσισε να τα βάλει με τους οπαδούς της Άρσεναλ. 

Ο αρχηγός της ομάδας, άρχισε να κάνει νοήματα στον κόσμο ώστε να τον αποδοκιμάσουν ακόμα περισσότερο όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας. Έβαλε ειρωνικά και το χέρι στο αυτί για να τους ακούσει καλύτερα, τους έβρισε με τα f**k off στην κάμερα καθώς αποχωρούσε και έβγαλε και τη φανέλα μπροστά τους. 

Όλα αυτά, όντας αρχηγός! 

Έπειτα, λέγεται πως έφυγε από το γήπεδο τη στιγμή που το παιχνίδι βρισκόταν στην πλήρη εξέλιξή του. Οι συμπαίκτες του που μίλησαν δημόσια για τις πράξεις του έκαναν λόγο για παντελώς λανθασμένη αντίδραση. Κάποιοι εξ αυτών τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του για να μιλήσουν μαζί του και να βρουν μια λύση. Ο Έμερι θέλει να τα πουν κατ' ιδίαν. Το θέμα της αρχηγίας της ομάδας είναι το μικρότερα μπροστά στις γενικότερες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Τζάκα, φτάνοντας σε σημείο να χαρακτηριστεί προδότης και απαράδεκτος.