Μπροστά από το 1' η Τότεναμ, 2-0 η Γιουνάιτεντ και με δύο χαμένα πέναλτι!

Παγωμάρα στο «Άνφιλντ», με την Τότεναμ να προηγείται 1-0 της Λίβερπουλ χάρη σε γκολ του Χάρι Κέιν από το πρώτο λεπτό της συνάντησης. Δύο γκολ σε ένα ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-0 τη Νόριτς, έχοντας χάσει και δύο πέναλτι. Σκόρερς οι Παπασταθόπουλος και Νταβίντ Λουίς για την Άρσεναλ, 2-1 την Κρίσταλ Πάλας.



Μπροστά από το 1' η Τότεναμ, 2-0 η Γιουνάιτεντ και με δύο χαμένα πέναλτι!

Με αρκετά γκολ ολοκληρώθηκαν τα ημίχρονα στα τρία ματς των 18:30, με την Τότεναμ να αντιστέκεται κόντρα στην Λίβερπουλ που ανέβασε στροφές στα μισά του Α' μέρους και να κρατάει το 0-1 από το γκολ του Κέιν πριν καν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. «Τοίχος» ο Γκατσανίγα, που απέκρουσε θεαματικά ό,τι πήγαινε μέσα για να εκνευρίσει τους «κόκκινους».

Στο «Κάροου Ρόουντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τα 2.000 + 1 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να ανοίγει το σκορ και τον Μάρκους Ράσφορντ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Ο δεύτερος μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά ο Τιμ Κρουλ επιβεβαίωσε το πόσο καλός είναι στα πέναλτι, αποκρούοντας τόσο αυτό του Άγγλου όσο και ένα ακόμη του Αντονί Μαρσιάλ στην συνέχεια.

Στο λονδρέζικο ντέρμπι του «Emirates» η Άρσεναλ είχε για σκόρερς τους δύο στόπερ της, Σωκράτη και Νταβίντ Λουίς, που βρήκαν δίχτυα μετά από δύο κόρνερ του Νικολά Πεπέ. Cool as you like για ακόμη μία φορά από την άσπρη βούλα ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, που ξανά έβαλε στο ματς τους φθιλοξενούμενους στο 32'.