Βιχάι: Ένας χρόνος από την πτώση του ελικοπτέρου… (video)

Ακριβώς ένα έτος συμπληρώνεται σήμερα από την πτώση του ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή στον Βιχάι Σριβανταναπράμπα έξω από το «King Power Stadium».



Βιχάι: Ένας χρόνος από την πτώση του ελικοπτέρου… (video)

Ο 61χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας που κατάφερε να φτάσει με τη Λέστερ ακόμη και ως την κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου το 2016, λείπει εδώ και έναν χρόνο από κοντά μας.

Ήταν το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, όταν ο ισχυρός άνδρας των «αλεπούδων» επιβιβάστηκε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Γουέστ Χαμ στο μοιραίο ελικόπτερο, το οποίο επρόκειτο να τον μεταφέρει στο Λονδίνο αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα συνετρίβη στο πάρκινγκ του σταδίου λόγω μηχανικής βλάβης στον πίσω έλικα.

Μαζί του έχασαν τη ζωή τους και ακόμη πέντε άτομα. Ο πιλότος, Έρικ Σουάφερ, ο οποίος εργαζόταν παλαιότερα για τη Βασιλική οικογένεια και πλέον πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ταϊλανδό δισεκατομμυριούχο, ενώ μαζί του, χειριζόταν το αεροσκάφος και η σύντροφός του, Ρόζα Λέχοβιτς.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν επίσης η άλλοτε Beauty Queen της Ταϊλάνδης, Νουρσάρα Σουκναμάι, όπως επίσης και ένας εκ των συνεργατών του Σριβανταναπράμπα, Κέιβπορν Πουνπάρε...

Δείτε το συγκινητικό video που ανέβασε η Λέστερ το Twitter:

 

Γιάννης Τζιουμακλής