Το χρέος της και… βλέπει!

Όχι, δεν χορτάσαμε από το χθεσινό ματς και το 9-0 της Λέστερ. Το αντίθετο, μας άνοιξε η όρεξη! Το κυρίως μενού της Πρέμιερ Λιγκ παίζεται σήμερα, με την Μάντσεστερ Σίτι να φιλοδοξεί σε ένα εύκολο μεσημέρι απέναντι στην Άστον Βίλα, που θα μειώσει – έστω και προσωρινά- την απόσταση από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.  



Το χρέος της και… βλέπει!

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα θέλουν τη νίκη. Να κάνουν το χρέος τους και μετά… ό,τι ήθελε προκύψει από το εντός έδρας ντέρμπι των «κόκκινων» με την Τότεναμ την Κυριακή. Σε περίπτωση που οι «πολίτες» κάμψουν την αντίσταση των «χωριατών», θα πάνε στο -3 και θα αυξήσει την πίεση στους πρωτοπόρους.

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Έβερτον ευελπιστεί πως η νίκη της περσινής αγωνιστικής θα σημάνει και την αναγέννησή της. Τα «ζαχαρωτά» δίνουν ένα κρίσιμο ματς στην έδρα της Μπράιτον, με την ελπίδα ότι θα χτίσουν επιτέλους σερί και θα παρουσιαστούν αντάξιοι των υψηλών προσδοκιών.

Στις 17:00 έχουμε επίσης και το ματς της Γουότφορντ με την Μπόρνμουθ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας και γνωρίζουν καλά ότι ενδεχόμενο, νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό και… φόβο! Την ίδια ώρα η Γουέστ Χαμ θα επιδιώξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, υποδεχόμενη την πάντα επικίνδυνη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με την εκτός έδρας δοκιμασία της Τσέλσι στην… παραδοσιακά αφιλόξενη έδρα της Μπέρνλι! Ο Φρανκ Λάμπαρντ αρχίζει σιγά σιγά να αφήνει το στίγμα του στην ομάδα και ελπίζει σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στην πρώτη 4αδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 25/10

Σαουθάμπτον – Λέστερ 0-9

Σάββατο 26/10

14:30 Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

17:00 Μπράιτον – Έβερτον

17:00 Γουότφορντ – Μπόρνμουθ

17:00 Γουέστ Χαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

19:30 Μπέρνλι – Τσέλσι

Κυριακή 27/10

16:00 Νιούκαστλ – Γουλβς

18:30 Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας

18:30 Λίβερπουλ – Τότεναμ

18:30 Νόριτς- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ