Απιστεύτο «πικάρισμα» της Γουέστ Χαμ προς την Σέφιλντ: Θα φορέσουν όλοι μάσκες του... Κάρλος Τέβεζ

Έναν άκρως χιουμοριστικό και παράλληλα ευφάνταστο τρόπο σκέφτηκαν για να πικάρουν το ερχόμενο Σάββατο (26/10) την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ, οι οποίοι θέλοντας να θυμίσουν στους φιλοξενούμενους τον υποβιβασμό τους 13 χρόνια πριν, θα φορέσουν όλοι μάσκες με το πρόσωπο του... Κάρλος Τέβεζ.



Απιστεύτο «πικάρισμα» της Γουέστ Χαμ προς την Σέφιλντ: Θα φορέσουν όλοι μάσκες του... Κάρλος Τέβεζ

Πικάρισμα στην αντίπαλη ομάδα level 26758346!

Με έναν απίστευτο τρόπο, ο οποίος και θα «ξυπνήσει»... δυσάρεστες μνήμες στην φιλοξενούμενη ομάδα, οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ αναμένεται να καλωσορίσουν στην έδρα τους την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ποιος θα είναι αυτός ο τρόπος;

Ήδη οι οπαδοί των «σφυριών» έχουν κατασκευάσει μάσκες με το πρόσωπο του Κάρλος Τέβες, τις οποίες και θα φορέσουν στην αυριανή (26/10) αναμέτρηση.

Όμως, ο Αργεντίνος δεν είναι κάποιος τυχαίος πρωταγωνιστής, εφόσον εξαιτίας του η Σέφιλντ υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ την σεζόν 2006/07.

Συγκεκριμένα, εκείνη την σεζόν Γουέστ Χαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ «μάχονταν» μέχρι τελευταία στιγμή για την «σωτηρία», με την ομάδα του Λονδίνου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ήδη πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η ομάδα από το Σέφιλντ την Γουίγκαν εντός.

Ωστόσο, οι «λεπίδες» ηττήθηκαν στην έδρα τους με 2-1 και περίμεναν το ίδιο να πράξουν και τα «σφυριά», αλλά με ένα γκολ του Τέβεζ η Γουέστ Χαμ έφυγε νικήτρια από το «Ολντ Τράφορντ» και «έσωσε» την σεζόν, με την αποψινή της αντίπαλο να κατεβαίνει κατηγορία.

Μάλιστα η παραπάνω κίνηση έχει πάρει ήδη τις απαραίτητες διαστάσεις στους φίλους της γηπεδούχου ομάδας:

Μαρίνος Πάντζης