Ούτε να ακούσει για… τίτλο ο Ρότζερς!

Να προλάβει τυχόν παρανοήσεις, αλλά και να προσγειώσει τους… υπέρμετρα αισιόδοξους που κατατάσσουν τη Λέστερ ανάμεσα στις διεκδικήτριες του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ έσπευσε ο Μπρένταν Ρότζερς.  



Ούτε να ακούσει για… τίτλο ο Ρότζερς!

Το θαύμα των «αλεπούδων» παραμένει νωπό, ενώ η βαθμολογική τους θέση (3οι στο -8 από τη Λίβερπουλ)… δίνει πάτημα στους φίλους της ομάδας να σκεφτούν το… repeat. Ο προπονητής τους, όμως, αποφάσισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Ναι, είναι τρελό να βάζετε τη Λέστερ ανάμεσα στις διεκδικήτριες. Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι μακράν οι καλύτερες ομάδες. Υπάρχει ένα γκρουπ πίσω από εκείνες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος ήταν ο στόχος μας στην αρχή της σεζόν», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Έχουμε δώσει 9 ματς, η εκκίνησή μας είναι πολύ καλή. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όμως η σεζόν έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της. Κάνουμε καλή αρχή, όμως πραγματικά υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες στο πρωτάθλημα.

Κοιτάω μόνο το επόμενο παιχνίδι, μόνο αυτό με απασχολεί. Εκεί έχουμε εστιάσει την προσοχή μας και αυτό είναι το σημαντικότερο για εμάς».