Τα... push-ups του Μαγκουάιρ και οι γκάφες (vids)

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έγινε viral για την εμφάνισή του απέναντι στην Παρτιζάν Βελιγραδίου στο πρώτο του παιχνίδι ως αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στην παρθενική του εμφάνιση σε τελική φάση μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης...  



Τα... push-ups του Μαγκουάιρ και οι γκάφες (vids)

Ο Άγγλος αμυντικός, αρχικά ξέχασε να πάει στο στρίψιμο του νομίσματος πριν από την έναρξη της αναμέτρησης των «κόκκινων διαβόλων» στο Βελιγράδι, απ' όπου η ομάδα του Σόλσκιερ έφυγε με το υπέρ του 1-0.

Κάθε φορά που θα υποπέσει σε κάποιο λάθος, ο κόσμος θα τον «δικάζει» από τη στιγμή που κόστισε 80 εκατομμύρια στη Γιουνάιτεντ. Έπεσε μια φορά στο χώρο του κέντρου όταν συγκρούστηκε με τον ΜακΤόμινεϊ έχοντας «φάει» μια απότομη αλλαγής κατεύθυνσης από τον αντίπαλό του.

Έφτασε και σε σημείο να κάνει... push-ups στο ημικύκλιο της περιοχής, έχοντας αποτύχει να σταματήσει ξανά μια επίθεση της Παρτιζάν, με τον Ρομέρο να πέφτει σωστά και ν' απομακρύνει το αριστερό σουτ.

Όπως και να 'χει, το πρώτο «διπλό» της Γιουνάιτεντ έπειτα από εκείνο στο Παρίσι τον περασμένο Μάρτιο, ήταν μια βραδιά που δεν θέλει να θυμάται και πολύ ο διεθνής στόπερ...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης