Πλήρωσαν 230 ευρώ, μπέρδεψαν... ένα γράμμα και έχασαν το ματς της Λίβερπουλ!

Δυο ¶γγλοι οπαδοί της Λίβερπουλ ταξίδεψαν στο Βέλγιο για να στηρίξουν την ομάδα του Κλοπ απέναντι στη Γκενκ. Έχοντας πληρώσει 150 ευρώ για το τρένο και άλλα 70 για το εισιτήριο του αγώνα, κατέληξαν να δουν τη νίκη (4-1) των «κόκκινων» από μια παμπ σε λάθος πόλη!  



Πλήρωσαν 230 ευρώ, μπέρδεψαν... ένα γράμμα και έχασαν το ματς της Λίβερπουλ!

Στόχος τους, ήταν απλά να κάνουν ένα ωραίο και ήρεμο ταξίδι, να δουν τη Λίβερπουλ, να χαρούν τη νίκη της ομάδας τους και να γυρίσουν στη βάση τους.

Δυο φίλοι, προγραμμάτισαν τη μετάβασή τους στο Βέλγιο, είχαν κλείσει και εισιτήρια του αγώνα με τη Γκενκ και θα δήλωναν την πίστη τους στο σύνολο του Κλοπ φωνάζοντας συνθήματα από την εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Έλα, όμως, που βρέθηκαν... 150 χλμ. πιο μακριά από το γήπεδο, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα!

Μπερδεύοντας το Γκενκ με τη Γάνδη για... ένα γράμμα (Genk η μια, Gent η άλλη), οι δύο οπαδοί της Λίβερπουλ αναγκάστηκαν να δουν το ματς με τη γκολάρα του Τσάμπερλεϊν και την «τεσσάρα», από μια παμπ, αφού δεν προλάβαιναν πλέον να βρεθούν στην... σωστή πόλη!

Η Γάνδη, πάντως, αφού παίζει απόψε για το Γιουρόπα Λιγκ με τη Βόλφσμπουργκ, τους κάλεσε στο γήπεδο για να δουν το δικό της παιχνίδι, ώστε να μην πάει τελείως χαμένο το ταξίδι τους! 

Κώστας Ζάλιαρης