Πάτησε το γκάζι όταν ήθελε και το καθάρισε

Μια πολύ άνετη νίκη στην έδρα της Γκενκ πήρε η Λίβερπουλ, που καθάρισε με σκορ 4-1 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Φανταστικό γκολ ο Άγγλος, το ίδιο ισχύει και για τον Μοχάμεντ Σαλάχ.



Πάτησε το γκάζι όταν ήθελε και το καθάρισε

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος παρά το γεγονός πως είχε το προβάδισμα από το δεύτερο λεπτό, όταν ο Φαμπίνιο πάσαρε στον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν κι εκείνος αφού βρήκε αρκετό χώρο μπροστά του έστειλε την μπάλα χαμηλά στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων.

Έβγαλε αντίδραση η Γκενκ, που μάλιστα βρήκε δίχτυα στα μισά του ημιχρόνου, με το τέρμα να ακυρώνεται μετά και την χρήση του VAR, και γενικά πίεσε πάρα πολύ την άμυνα της Λίβερπουλ που ωστόσο κράτησε μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» ήλεγξαν καλύτερα το ματς, για να έρθει ένα τρομερό σουτ του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν με εξωτερικό φάλτσο που κλείδωσε το ματς. Δοκάρι και μέσα για τον Άγγλο, που έβαλε υποψηφιότητα για το γκολ της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως έκανε και ο Μο Σαλάχ που πέρασε 3-4 αμυντικούς για να κάνει το 0-4.

Είχε προηγηθεί γκολ του Σαντιό Μανέ, για να ακολουθήσει σχεδόν αμέσως το γκολ της τιμής για τους Βέλγους. Στους έξι βαθμούς η Λίβερπουλ, δεύτερη πίσω από τη Νάπολι (7).