Σκέφτεται την απόλυση, δεν φοβάται όμως ο Ποτσετίνο!

Ναι, αντιλαμβάνεται ότι το πράγμα έχει... ζορίσει υπερβολικά μετά και το τελευταίο αποτέλεσμα της Τότεναμ (1-1 με τη Γουότφορντ). Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραδέχτηκε ότι εάν οι επιδόσεις της ομάδας του δεν βελτιωθούν, τότε πιθανότατα θα δει την πόρτα της εξόδου. Τον αγχώνει αυτό; Όχι...  



Σκέφτεται την απόλυση, δεν φοβάται όμως ο Ποτσετίνο!

Ο Αργεντινός τεχνικός επεσήμανε πως μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στα γήπεδα έχει μάθει να αντιλαμβάνεται τις... επικίνδυνες καταστάσεις και να ζει με αυτές!

«Εάν δεν βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας και τις εμφανίσεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Αυτό που είναι πάντα στο ποδόσφαιρο... Είμαι 47 ετών, ξέρω τι συμβαίνει σε αυτή τη δουλειά. Γιατί άλλωστε νομίζετε ότι δεν έχω άσπρα μαλλιά; Πολύ απλά διότι δεν δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα. Στο μόνο που εστιάζω είναι το γεγονός ότι πρέπει να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως και ο ίδιος φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα έχουν... ζορίσει για τον ίδιο, παρά το γεγονός ότι πριν λίγους μήνες αποθεωνόταν από τον κόσμο του ποδοσφαίρου: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι οι ίδιοι που σε αποθεώνουν όταν τα πηγαίνεις καλά.

Εάν δεν πας όπως περιμένει ο κόσμος, είναι λογικό να έρθει αυτή η εξέλιξη (εννοεί η απόλυση). Το ποδόσφαιρο σήμερα έχει να κάνει μόνο νίκες. Το τι συνέβη χθες έχει χαθεί».