Το μπέρδεμα με το VAR στην Τότεναμ και η συγγνώμη της εταιρείας! (vid)

Ο Ντέλε Άλι χάρισε στην Τότεναμ με αμφιλεγόμενο τρόπο τον βαθμό με το τελικό 1-1 απέναντι στη Γουότφορντ, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από το VAR, την υπόδειξη του διαιτητή και την τελείως διαφορετική, αλλά λανθασμένη, ένδειξη που εμφανίστηκε στην οθόνη του γηπέδου...  



Το μπέρδεμα με το VAR στην Τότεναμ και η συγγνώμη της εταιρείας! (vid)

Τα «σπιρούνια» γλίτωσαν νέο κάζο, δυο εβδομάδες μετά το 3-0 από τη Μπράιτον. Αυτή τη φορά, έσωσαν κάπως τα προσχήματα με το τελικό 1-1 κόντρα στην ομάδα του Κίκε Φλόρες, με τον Ντέλε Άλι να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε.

Ο τρόπος που έσπρωξε τη μπάλα μπροστά για να ξεφύγει από τον Φόστερ και να σκοράρει, προκάλεσε την παρέμβαση του VAR. Ωστόσο, ο ρέφερι έδειξε σέντρα για να μετρήσει κανονικά το γκολ και στην μεγάλη οθόνη του γηπέδου της Τότεναμ εμφανίστηκε το No Goal.

Η σύγχυση ήταν μεγάλη, η τεχνολογία κατάφερε να κάνει ξανά τους οπαδούς να μπουν σε συζητήσεις για το σύγχρονο μέτρο που υποτίθεται ότι βοηθάει τους ρέφερι και το ποδόσφαιρο, όμως, η εταιρεία Hawk – Eye Innovations απολογήθηκε δημόσια μέσω social media και τόνισε πως θα συνεχίσει την όσο το δυνατόν πιο σωστή συνεργασία με την Πρέμιερ Λιγκ και την PGMOL ώστε να μην προκύψει ξανά τόσο μεγάλο πρόβλημα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης