Ο Άσλεϊ Κόουλ προπονητής στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι!

Ο Άσλεϊ Κόουλ έγινε ακόμα ένας παλαίμαχος θρύλος της Τσέλσι που επιστρέφει στο κλαμπ και αναλαμβάνει πόστο προπονητή στο τμήμα κ-15 του συλλόγου, έχοντας το καθήκον να φροντίζει και να παρακολουθεί στενά την βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών. 



Ο Άσλεϊ Κόουλ προπονητής στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι!

Μετά τον Πετρ Τσεχ που βρίσκεται στο πλευρό του Φρανκ Λάμπαρντ, με τους δυο τους να έχουν άριστη συνεργασία για τα ζητήματα στα οποία χρειάζεται η απόλυτη συνεργασία για θέματα στρατηγικής και επιδόσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος, επανήλθε στο κλαμπ και στο Cobham ο Άσλεϊ Κόουλ! 

Ο παλαίμαχος αριστερός οπισθοφύλακας, που φυσικά έχει πανηγυρίσει τεράστιες επιτυχίες με τη μπλε φανέλα, βρίσκεται ξανά στον σύλλογο έχοντας κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αφού, δέχθηκε ν' αναλάβει το τμήμα κ-15 της Τσέλσι. 

«Παράλληλα με τη δουλειά εδώ ολοκληρώνω και τα σεμινάρια προπονητής. Το να βρίσκομαι στην Τσέλσι, με βοηθάει ν' αντιλαμβάνομαι τη δουλειά του προπονητή γιατί αν απλά έκαναν τα σεμινάρια δίχως να εργάζομαι σε κάποια ομάδα θα ήταν πιο δύσκολο... Μαθαίνω πως να διαχειρίζομαι ανθρώπους, όχι απλά να είμαι προπονητής...» δήλωσε ο Κόουλ.

Κώστας Ζάλιαρης