Στην Γιουνάιτεντ ο Αλέγκρι βάση Ιταλών

Ως τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρούν ιταλικά δημοσιεύματα τον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον αγγλικό σύλλογο να τελειώνει την... «δουλειά» μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες και να προσφέρει στον Ιταλό τεχνικό 7.5 εκατομμύρια το χρόνο.



Στην Γιουνάιτεντ ο Αλέγκρι βάση Ιταλών

Κάτοικος Μάντσεστερ θεωρείτε εδώ και λίγες ημέρες ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος με βάση ιταλικά δημοσιεύματα θα είναι και ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Tuttosport», ο 52χρονος Ιταλός τεχνικός βρίσκεται σε απόσταση... «αναπνοής» από το να αναλάβει τα «ηνία» των «κόκκινων διαβόλων» και να αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος όπως φαίνεται βρίσκεται ήδη στο... «κατώφλι» για την έξοδο του από το «Όλντ Τράφορντ».

Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα, θεωρούν πως η υπόθεση «Αλέγκρι» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ολοκληρωθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στο ποσό των 7.5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω μέχρι στιγμής θεωρούνται απλά... δημοσιεύματα, εφόσον δεν έχει γίνει ακόμα κάποια συζήτηση για την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο της ομάδας.

Μαρίνος Πάντζης