Ο αρχηγός της Βουλγαρίας τους βάζει όλους στη θέση τους!

Κόντρα στον προπονητή του που... δεν άκουσε τίποτα, τους συμπαίκτες του που είδαν καλή συμπεριφορά από τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους της χώρας που έκαναν λόγο για υπερβολές της Αγγλίας, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας, Ίβελιν Ποπόφ, τους έβαλε όλους στη θέση τους και δήλωσε: «Δεν παίζει ρόλο το χρώμα, όλοι είμαστε μια οικογένεια στο ποδόσφαιρο»!  



Ο αρχηγός της Βουλγαρίας τους βάζει όλους στη θέση τους!

Γι' αυτό φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο.

Ο Ίβελιν Ποπόφ κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων με τις τελευταίες του δηλώσεις, έπειτα και από την κίνησή του να μιλήσει στους οπαδούς της Βουλγαρίας πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο του επεισοδιακού αγώνα με την Αγγλία και να τους επιστήσει την προσοχή για να μη διακοπεί οριστικά το ματς μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις που είχαν προηγηθεί.

«Είμαστε 11 από τη μια και 11 από την άλλη στο γήπεδο. Δεν παίζει ρόλο το χρώμα. Δεν είναι πρόβλημα. Όλοι είμαστε το ίδιο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια στο ποδόσφαιρο. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα πολύ άσχημα περιστατικά. Είναι τεράστιο πρόβλημα ο ρατσισμός και ήταν σημαντικό να μιλήσω στους οπαδούς. Τους ανέφερα ότι υπήρχε κίνδυνος οριστικής διακοπής αν έλεγαν κάτι άσχημο έπειτα απ' όσα είχαν ήδη κάνει.

Τους μίλησα, το σκέφτηκαν και κατάλαβαν τι συνέβαινε...» είπε ο Ποπόφ, σε απόλυτη αντίθεση με τον προπονητή του που... δεν άκουγε τίποτα και ρωτούσε τον Χέντερσον ποιο ήταν το πρόβλημα των Άγγλων, αλλά και τον τερματοφύλακα της Βουλγαρίας που τόνισε ότι οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ υπερέβαλαν και ο κόσμος είχε μια χαρά συμπεριφορά...

Κώστας Ζάλιαρης