Η Γιουνάιτεντ δίνει τους μεγαλύτερους μισθούς στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Αν και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, με τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ σε αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου, η... προβληματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζει σύνολο μισθών που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ξανά στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος!  



Η Γιουνάιτεντ δίνει τους μεγαλύτερους μισθούς στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ!

Αυτή η ομάδα που την τελευταία φορά που πανηγύρισε εκτός έδρας βρισκόταν στο Παρίσι στους «16» του περασμένου Τσάμπιονς Λιγκ, που έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν χειρότερα από κάθε άλλη φορά στα χρονικά της παρουσίας της στην Πρέμιερ, μάλλον δεν έχει υπολογίσει καθόλου σωστά τα οικονομικά της...

Όπως φανερώνει η Swiss Ramble, για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών των «κόκκινων διαβόλων», διατίθενται από τον σύλλογο 332 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο!

Σε αντίθεση με τον προηγούμενο χρόνο, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά 36 εκατομμύρια (12% άνοδος) λόγω της επένδυσης που έγινε στο ρόστερ της ομάδας με τις μεταγραφές των Τζέιμς, Γουάν – Μπισάκα και Μαγκουάιρ.

Στην τελευταία τριετία, προστέθηκαν 100 εκατομμύρια στα χρήματα που προβλέπονται για τις απολαβές των παικτών (43% άνοδος), ενώ, μόλις πριν από μερικά χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2012, το ποσό που αντιστοιχούσε στους μισθούς των παικτών της Γιουνάιτεντ ήταν το 3ο μεγαλύτερο στην Αγγλία πίσω από τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Κώστας Ζάλιαρης