Με Γουίνκς και Μινγκς η Αγγλία στη Σόφια

Αλλαγές στα μετόπισθεν και το χώρο του κέντρου ετοιμάζει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική ομάδα της Αγγλίας για το αποψινό ματς με τη Βουλγαρία στη Σόφια, ώστε να γίνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στο Euro 2020.  



Με Γουίνκς και Μινγκς η Αγγλία στη Σόφια

Ο ομοσπονδιακός κόουτς των «τριών λιονταριών», ασφαλώς, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση ορισμένων παικτών του στην ήττα (2-1) από την Τσεχία στην Πράγα, την περασμένη Παρασκευή.

Έτσι, θέλει να... ταράξει κάπως τα νερά και να δείξει πως δεν θα πρέπει κανείς να θεωρεί δεδομένη τη θέση του, όταν υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι ν' αρπάξουν τη δική τους ευκαιρία.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Χάρι Γουίνκς στα χαφ και ο Τάιρον Μινγκς στην άμυνα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι για το αρχικό σχήμα της Αγγλίας στο ματς με τους Βούλγαρους.

Επιπλέον, ο Μπεν Τσίλγουελ αναμένεται να ξεκινήσει αντί του τιμωρημένου Ντάνι Ρόουζ στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν, ενώ και ο Αλεξάντερ – Άρνολντ ενδέχεται να πάρει τη θέση του Κίεραν Τρίπιερ δεξιά.

Μάρκους Ράσφορντ και Ρος Μπάρκλεϊ είναι ακόμα δυο που συγκεντρώνουν πιθανότητες να ξεκινήσουν στο ματς σε αντίθεση με την αναμέτρηση στην Πράγα...

Κώστας Ζάλιαρης