Ντεμπούτο, απόκρουση σε δυο πέναλτι και MVP στο χόκεϊ ο Τσεχ! (vid)

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς για τον μεγάλο Πετρ Τσεχ! Το ντεμπούτο του στο χόκεϊ επί πάγου με τη φανέλα της Guilford Phoenix ήταν εκπληκτικό, με τον νυν σύμβουλο στρατηγικής και τεχνικής στην Τσέλσι, να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, ν' αποκρούει δυο πέναλτι και να κερδίζει τον τίτλο του MVP!



Ντεμπούτο, απόκρουση σε δυο πέναλτι και MVP στο χόκεϊ ο Τσεχ! (vid)

Ο Τσεχ, σε αυτό το νέο ξεκίνημά του στον... ελεύθερο χρόνο του από τις υποχρεώσεις που έχει με τους «μπλε», πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην εστία της Guilford Phoenix, το βράδυ της Κυριακής. 

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ποδοσφαίρου και νυν γκολκίπερ... χόκεϊ, με κράνος στο οποίο είχε πάνω τα σηματάκια τόσο της Τσέλσι όσο και της Άρσεναλ, αγωνίστηκε για πρώτη φορά και τα πήγε περίφημα. 

Απέκρουσε δυο πέναλτι στη διαδικασία από την οποία αναδείχθηκε ο νικητής της αναμέτρησης απέναντι στους Wildcats και έκλεψε την παράσταση, αποκρούοντας δυο χτυπήματα των αντιπάλων. 

Φυσικά έγινε το πρόσωπο του αγώνα, οι συμπαίκτες του έτρεξαν αμέσως πάνω του κι εκείνος έδειξε ότι είναι το ίδιο ικανός, όσο ήταν φυσικά και στο χορτάρι... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης