Σημάδι στήριξης από την Τότεναμ στον Ποτσετίνο…

Σε μια κίνηση που μαρτυρά τη στήριξη που συνεχίζει (;) να δείχνει στο πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προχώρησε η Τότεναμ.



Σημάδι στήριξης από την Τότεναμ στον Ποτσετίνο…

Τα «σπιρούνια» διανύουν περίοδο κρίσης, ο Αργεντινός τεχνικός περνά τις δυσκολότερες των ημερών του στο Λονδίνο και η ανάγκη επιστροφής στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων είναι άμεση.

Η διοίκηση του κλαμπ ωστόσο δεν δείχνει τάσεις «διαζυγίου» με τον νυν προπονητή της, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο αρχισκάουτερ της ομάδας, Στιβ Χίτσεν, ετοιμάζει βαλίτσες για Αργεντινή, με σκοπό την ανεύρεση παικτών που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ρόστερ στο άμεσο ή απώτερο μέλλον.

Για τους ρεπόρτερ της «Daily Mail», η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας με ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του Ποτσετίνο αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη στήριξης στο πρόσωπό του, τη στιγμή που στην ομάδα ανήκουν ήδη τέσσερις συμπατριώτες του 47χρονου κόουτς και πρόκειται για τους Έρικ Λαμέλα, Πάουλο Γκαζανίγκα, Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Χουάν Φόιθ.

Γιάννης Τζιουμακλής