Έρικσον σε Φέργκιουσον: «Άντε γ@@@σου, τι έχεις πάθει;»

Τις ημέρες του στην Εθνική Αγγλίας, καθώς και τις έντονες διαμάχες του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θυμήθηκε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times».



Έρικσον σε Φέργκιουσον: «Άντε γ@@@σου, τι έχεις πάθει;»

Ο Σουηδός τεχνικός κάθισε στον πάγκο των «τριών λιονταριών» από το 2001 έως το 2006 και αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα με τον εμβληματικό μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος για ένα διάστημα τα είχε βάλει μαζί του για τη χρησιμοποίηση του Γουέιν Ρούνεϊ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα…

«Όταν ο Φέργκιουσον είχε νεύρα μαζί μου, με καλούσε στο κινητό τις πρώτες πρωινές ώρες. Και η συζήτηση δεν ξεκίναγε ευχάριστα… Οι πρώτες ατάκες που βγαίναν από το στόμα του ήταν… ‘’θα σε σκοτώσω’’ ή ‘’τελείωσες’’»

«Σε ένα περιστατικό με τον Ρούνεϊ, ήταν δυσαρεστημένος που τον είχα επιλέξει να αγωνιστεί γιατί ήθελε εκείνη την περίοδο να τον ξεκουράσουμε. Με απείλησε με τον τρόπο που σας προανέφερα αλλά εγώ εκπροσωπούσα την Εθνική Αγγλίας. Δεν με ενδιέφερε. Οπότε του απάντησα με ένα: ‘’Άντε γ@@@σου, τι έχεις πάθει;’’» ανέφερε ο Σουηδός.

Γιάννης Τζιουμακλής