Σάουθγκεϊτ: «Μακρύς ο δρόμος για να είμαστε με τους κορυφαίους»!

Τις πραγματικές αδυναμίες της εθνικής Αγγλίας φανέρωσε, σύμφωνα με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, η ήττα από την Τσεχία, οι οποίες ουσιαστικά αποδεικνύουν ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο των κορυφαίων του Euro 2020!  



Σάουθγκεϊτ: «Μακρύς ο δρόμος για να είμαστε με τους κορυφαίους»!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» δεν μάσησε τα λόγια του!

«Πάντα ήμασταν ρεαλιστές. Διαθέτουμε μια ενθουσιώδη ομάδα, η οποία φαίνεται να σημειώνει πολλά γκολ. Ξέρουμε όμως ότι είναι μακρύς ο δρόμος για να γίνουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θα πρέπει να δώσουμε απαντήσεις για αυτή μας την εμφάνιση την ερχόμενη Δευτέρα και να δεχτούμε την κριτική που θα μας ασκηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «τριών λιονταριών» και συνέχισε:

«Με την Τσεχία δεν κάναμε τα πράγματα όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ απλό, η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Ίσως να αξίζαμε την ισοπαλία, αλλά μόλις δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος ουσιαστικά χάθηκε κάθε ελπίδα.

Πρέπει να αποδεχτούμε ότι η συγκεκριμένη μας εμφάνιση δεν ήταν καλή. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πιο απειλητικοί. Είχαμε καλές ευκαιρίες για να νικήσουμε. Δεχτήκαμε όμως πολλές επικίνδυνες φάσεις από τους αντιπάλους και γενικώς πουλούσαμε εύκολα την μπάλα».