Οπαδοί της Μπάρνσλεϊ διοργάνωσαν... πάρτι μετά την απόλυση του Στέντελ και τον κάλεσαν να γιορτάσουν

Με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο θέλησαν να γιορτάσουν την... απόλυση του Ντάνιελ Στέντελ οι οπαδοί της Μπάρνσλεϊ, οι οποίοι διοργάνωσαν... πάρτι σε παμπ της πόλης και μάλιστα κάλεσαν τον τέως προπονητή της ομάδας τους να γιορτάσουν μαζί και να πιουν παρέα... σφηνάκια!



Οπαδοί της Μπάρνσλεϊ διοργάνωσαν... πάρτι μετά την απόλυση του Στέντελ και τον κάλεσαν να γιορτάσουν

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπάρνσλεϊ αποτελεί πλέον από την περασμένη Τρίτη (8/10) ο Ντάνιελ Στέντελ, ο οποίος «πληρώνοντας» ουσιαστικά την κάκιστη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Τσάμπιονσιπ, είδε την πόρτα της εξόδου μετά από έναν άκρως επιτυχημένο χρόνο στον σύλλογο.

Με βάση το παραπάνω γεγονός λοιπόν, οι οπαδοί της ομάδας από το Νότιο Γιόρκσαϊρ διοργάνωσαν ένα... πάρτι σε παμπ της πόλης, θέλοντας έτσι να γιορτάσουν την απόλυση του Γερμανού προπονητή... παρέα!

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «παλιόσκυλων», όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας, κάλεσαν στο πάρτι τους τον 45χρονο τεχνικό γιορτάζοντας και πίνοντας... «σφηνάκια» μαζί, με τον τέως προπονητή της Μπάρνσλεϊ να δηλώνει τα εξής:

«Είναι μία άκρως συγκινητική στιγμή για εμένα. Αυτό που μου λένε πολλοί είναι το εξής: Μια φορά κόκκινος, πάντα κόκκινος.»

Ο λόγος όμως του συγκεκριμένου πάρτι ήταν οι οπαδοί της ομάδας να δώσουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που ανέβασε την ομάδα από την League One στην Τσάμπιονσιπ στην περσινή χρονιά.

Όπως φαίνεται μάλιστα και στο παρακάτω βίντεο, μάλλον ο Ντάνιελ Στέντελ το διασκέδασε αρκετά μετά την απόλυση του.

Μαρίνος Πάντζης