Απόλυτα αρνητικός για την εθνική Γερμανίας ο Γιούργκεν Κλοπ

Ξεκάθαρος και απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο προσεχές διάστημα φάνηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως εάν προκύψει η συγκεκριμένη πρόταση πιθανώς να το σκεφτόταν, αλλά όχι για τώρα.



Απόλυτα αρνητικός για την εθνική Γερμανίας ο Γιούργκεν Κλοπ

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει στο μυαλό του την περίπτωση του να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γερμανίας, έβαλε με δηλώσεις ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο «μαέστρος» της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια και πρωταθλητής Ευρώπης με τους «κόκκινους», σε ερώτηση για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει τις «τύχες» των «πάντσερ», αντικαθιστώντας τον Γιόακιμ Λεβ του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2022, ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα αρνητικός για τώρα, εφόσον νιώθει απόλυτα χαρούμενος με την κατάσταση στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ...

Συγκεκριμένα τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ ήταν τα εξής:

«Πραγματικά δεν μπορώ να πω. Δεν ξέρω αν θα ήθελα.

Για τώρα, στο σήμερα, δεν το νιώθω. Είμαι απόλυτα χαρούμενος με αυτό που κάνω και αυτό είναι το σημαντικό σε όλη την ιστορία.

Επίσης, δεν μπορώ να πω 100% πως είμαι η σωστή επιλογή.

Εάν όμως έρθει η συγκεκριμένη πρόταση, θα το σκεφτόμουν, αλλά όχι τώρα.»

Αναφορικά όμως, το συμβόλαιο του Γιούργκεν Κλοπ με την Λίβερπουλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά φαντάζει σχεδόν αδύνατον ο Γερμανός να αποτελέσει παρελθόν από το «Άνφιλντ».

Μαρίνος Πάντζης