Ο αριθμός 17 που... συνδέει τη Λίβερπουλ και τη Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να επεκτείνει το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί στην ιστορία της έχοντας φτάσει συνολικά στα 17 παιχνίδια (μαζί με 9 αγωνιστικές από το περσινό πρωτάθλημα). Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μονάχα... ονειρεύεται νίκες.  



Ο αριθμός 17 που... συνδέει τη Λίβερπουλ και τη Γιουνάιτεντ

Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν την ασταμάτητη πορεία τους προς την ονειρική επιστροφή στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, μετρώντας αισίως 29 χρόνια από την τελευταία φορά που ανέβηκαν στο θρόνο...

Στις 8 πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ έχει το απόλυτο, είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει απώλειες βαθμών και να μένει στο -8 από την κορυφή και το σύνολο του Κλοπ απλά συνεχίζει τη διαδρομή του δίχως ν' αποπροσανατολίζεται και να χάνει τη συγκέντρωσή του.

Ο αριθμός 17 των σερί νικών που μετρούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης αυτή τη στιγμή σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, είναι ακριβώς ο αριθμός των... βαθμών που έχει συγκεντρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ίδιο χρονικό διάστημα του σερί που τρέχει ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ!

Από τη 10η Μαρτίου του 2019 μέχρι και αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ έχει 17 διαδοχικά «τρίποντα», που σημαίνει 51 πόντους και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν 17... βαθμούς όλους κι όλους, με μόλις 4 νίκες σε αυτούς μήνες!

Κώστας Ζάλιαρης