Κλοπ σε Βάτσκε για επιστροφή στη Ντόρτμουντ: «Είσαι πιωμένος;»!

Ο Γιοακίμ Βάτσκε αποκαλύπτει στο βιβλίο του πως το καλοκαίρι του 2018 ρώτησε τον Γιούργκεν Κλοπ αν θα ήθελε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο πρωτεργάτης της κατάκτησης του 6ου ευρωπαϊκού τροπαίου για τη Λίβερπουλ, έδωσε μοναδική απάντηση!  



Κλοπ σε Βάτσκε για επιστροφή στη Ντόρτμουντ: «Είσαι πιωμένος;»!

Η Bild δημοσιεύει απόσπασμα από το βιβλίο του νυν εκτελεστικού διευθυντή των Βεστφαλών που τιτλοφορείται «Real Love – A life with Borussia Dortmund».

Σε αυτό το μικρό κομμάτι που ήρθε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτεται η προσπάθεια του Γιοακίμ Βάτσκε να πείσει τον Κλοπ για το μεγάλο come-back στο Signal Iduna Park όπου λατρεύεται ακόμα και σήμερα και πάντοτε θα μνημονεύεται με αγάπη από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, το 2018, προσπάθησε – όσο δύσκολο κι αν ήξερε πως ήταν – να βάλει τον Kloppo σε σκέψεις αναφορικά με μια πιθανή επαναφορά στη Γερμανία, όμως, έλαβε αφοπλιστική απάντηση...

«Ήξερα ότι ο Γιούργκεν ήθελε ούτως ή άλλως να τιμήσει το συμβόλαιό του... Όμως, ήθελα η Ντόρτμουντ να χαράξει μια νέα πορεία και ν' ακολουθήσει ένα νέο μονοπάτι. Έτσι, ήθελα να κάνω την ερώτηση στον Κλοπ. Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν δεν του είχα κάνει έστω την ερώτηση...».

Ο Κλοπ, απάντησε στο τηλεφώνημα και είπε στον Γιοακίμ Βάτσκε: «Είσαι χαζός; Είσαι πιωμένος; Πώς σου ήρθε αυτό; Έχω ακόμα μερικά χρόνια συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ»...

Κώστας Ζάλιαρης