Πολύτιμος και... υποτιμημένος ο Ραούλ Χιμένες

Με τις δυο ασίστ – η πρώτη εκ των οποίων έπειτα από εκπληκτική ατομική ενέργεια – στον Τραορέ, ο Ραούλ Χιμένες αύξησε ακόμα περισσότερο τη συμβολή του στο κομμάτι του σκοραρίσματος για τη Γουλβς.  



Πολύτιμος και... υποτιμημένος ο Ραούλ Χιμένες

Ο Μεξικανός επιθετικός φανερώνει πως δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει να κινείται μέσα στο «κουτί» και να τελειώνει φάσεις, αλλά συνεισφέρει και σε δημιουργικό επίπεδο.

Πέρα από τα δικά του γκολ, που έχουν φτάσει στα 8 σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα των «λύκων», ο Ραούλ Χιμένες έχει μοιράσει και 3 ασίστ, οι δυο εκ των οποίων στο πρόσφατο τεράστιο «διπλό» της ομάδας του Νούνο Σάντο στο Etihad απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδικά η κούρσα που ξεκινάει στο πρώτο γκολ και η ντρίμπλα που κάνει στον ... άτυχο και άμοιρο, Οταμέντι, κερδίζουν τις εντυπώσεις μέχρι να γίνει το πλασέ του Αντάμα Τραορέ και ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων στην έδρα των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Χιμένες είχε ξεκινήσει σκοράροντας από δύο φορές στον επαναληπτικό με την Κρουσέιντερς και το πρώτο ματς με την Πιούνικ στα προκριματικά του Europa League στην μεγάλη ευκαιρία που οδήγησε φέτος τους «λύκους» στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Έπειτα, πέτυχε γκολ στην τρομερή νίκη στο Τορίνο στα play-offs, για ν' ανοίξει αμέσως μετά λογαριασμό στην Πρέμιερ Λιγκ, στην ισοπαλία (1-1) με την Μπέρνλι. Σκόραρε και στη ρεβάνς με τη «Γκρανάτα» πριν την είσοδο της Γουλβς στους ομίλους του Europa League, βρήκε δίχτυα και στο 3-2 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και από τις αρχές του Σεπτέμβρη ναι μεν δεν έχει βρει δίχτυα, αλλά δεν παύει να είναι ιδιαίτερα υποτιμημένος για την συνεισφορά του στην ομάδα του...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης