Έστειλε τη Σίτι στο -8 η Γουλβς!

Αποτέλεσμα που αλλάζει τις ισορροπίες στο φετινό πρωτάθλημα απέσπασε η Γουλβς στο «Έτιχαντ», επικρατώντας της Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-0 και απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντάμα Τραορέ! Με νίκες συνέχισαν οι Άρσεναλ και Τσέλσι.



Έστειλε τη Σίτι στο -8 η Γουλβς!

Νίκη-σοκ κατέγραψε η Γουλβς στο Μάντσεστερ, με την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να θριαμβεύει με δύο γκολ του Αντάμα Τραορέ (80’, 90+4’). Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το χειρότερο φετινό τους πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος άσκησαν εξαντλητική πίεση ενώ στο 67ο λεπτό ο Νταβίντ Σίλβα είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν κατάφερε ωστόσο να βγάλει αντίδραση μετά το 0-1 ενώ βρίσκεται πλέον 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ!

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ πέτυχε ο Νταβίντ Λουίζ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπόρνμουθ. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πεπέ και δώρισε στο συγκρότημα του Ουνάι Έμειρ ένα ακόμη «τρίποντο».

Το ένατο γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ (17’) στη σεζόν και ακόμη ένα από τον Μέισον Μάουντ έδωσαν στους «μπλε» προβάδισμα δύο τερμάτων στο 24ο λεπτό, πριν ο Ντάνι Ινγκς μειώσει στο ημίωρο με κοντινή προβολή.  Το 3-1 «έγραψε» ο Ενγκολό Καντέ στο 40ο λεπτό με όμορφο σουτ εκτός περιοχής, πριν ο Μπατσουαγί διαμορφώσει το τελικό 4-1 στο 89ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς

0-2

Άρσεναλ-Μπόρνμουθ

1-0

Σαουθάμπτον-Τσέλσι

1-4

 

Γιάννης Τζιουμακλής