O Κάριους προειδοποιεί: «Η καριέρα μου στην Λίβερπουλ δεν τελείωσε»!

Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να προκαλεί λίγο… πανικό στον κόσμο της Λίβερπουλ, όμως η αλήθεια είναι πως όλοι θα πρέπει να παραδεχτούμε την πυγμή του Λόρις Κάριους! Ο Γερμανός τερματοφύλακας θεωρεί πως έθαψε καλά στο παρελθόν τις κακές αναμνήσεις από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι αποφασισμένος για ένα νέο ξεκίνημα στο «Άνφιλντ» εφόσον φυσικά του δοθεί η ευκαιρία.  



O Κάριους προειδοποιεί: «Η καριέρα μου στην Λίβερπουλ δεν τελείωσε»!

Φέτος διανύει τη δεύτερη σεζόν του δανεισμού του στην Μπεσίκτας, όμως απ’ ότι φάνηκε από τις δηλώσεις του -μάλλον το μυαλό βρίσκεται ακόμα στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Εάν θα ξαναπαίξω στη Λίβερπουλ; Φυσικά και είναι μια επιλογή, για την ακρίβεια μια πολύ καλή επιλογή να γυρίσω εκεί. Ίσως να ξαναπαίξω για την ομάδα, ποτέ δεν ξέρεις. Έχουμε όμως ακόμη δρόμο. Εάν δεν παίξω για τη Λίβερπουλ, θα το κάνω για μια εξίσου καλή ομάδα. Δεν με αγχώνει λοιπόν το σενάριο να μην γυρίσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός πορτιέρο και συνέχισε:

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και φυσικά με ενδιαφέρει. Εάν παίζεις στην Αγγλία είσαι πάντα στο προσκήνιο. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα γίνει».

Όσον αφορά το παιχνίδι μου… σημάδεψε την καριέρα του, τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κίεβο και τα δικά του λάθη από τα οποία η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το τρόπαιο, ξεκαθάρισε πως: «Δεν το σκέφτομαι πλέον. Πέρασε πολύς καιρός, κοντά δύο σεζόν. Υπήρξαν πολλές περίεργες καταστάσεις. Για παράδειγμα ήμουν τραυματίας, αλλά κανείς δεν μίλησε για αυτό. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν με απασχολεί πλέον».