Μαρτινέλι: Σκόραρε, έλαμψε ξανά και έγραψε ιστορία (vid)

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι εκμεταλλεύεται στο έπακρο κάθε ευκαιρία που θα πάρει από τον Ουνάι Έμερι στην Άρσεναλ και το έκανε πάλι, γράφοντας μάλιστα ιστορία, με τα δυο γκολ που πέτυχε στο άνετο 4-0 επί της Σταντάρ Λιέγης το βράδυ της Πέμπτης στο «Έμιρεϊτς».  



Μαρτινέλι: Σκόραρε, έλαμψε ξανά και έγραψε ιστορία (vid)

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε φανέλα βασικού από τον Έμερι στην αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και κατάφερε να σκοράρει δις σε διάστημα δυο λεπτών, πρώτα με εντυπωσιακή κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι κι έπειτα με ωραίο φαλτσαριστό δεξί σουτ για να βάλει μπροστά τους «κανονιέρηδες» με 2-0 από πολύ νωρίς κόντρα στους Βέλγους.

Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας αντιλαμβάνεται την αυτοπεποίθηση και τη «δίψα» που βλέπει από τον Μαρτινέλι στον αγωνιστικό χώρο κάθε φορά που ο νεαρός φορ παίρνει χρόνο, ενώ μάλιστα, παραδέχθηκε πως τον τοποθετεί στην κορυφή της επίθεσης λόγω του ότι ξέρει τη θέση, αν και ο παίκτης προτιμάει περισσότερο το αριστερό άκρο της γραμμής κρούσης.

Πάντως και ως... φουνταριστός, μια χαρά τα καταφέρνει και έφτασε σε σημείο να γράψει ιστορία κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης.

Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία μόλις 18 ετών και 107 ημερών, έγινε ο νεότερος ever σκόρερ δυο τερμάτων στο ίδιο ματς, στα χρονικά της παρουσίας της Άρσεναλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

 

Κώστας Ζάλιαρης