Τώρα… θυμήθηκαν τον Γκνάμπρι στην Άρσεναλ!

Πριν τέσσερα χρόνια δεν… έκανε ούτε για την Γουέστ Μπρομ! Την Τρίτη ωστόσο σημείωσε 4 γκολ σε βάρος της Τότεναμ και οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στο επιβλητικό διπλό με σκορ 7-2. Ο Σερζ Γκνάμπρι είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια και οι οπαδοί της το… κατάλαβαν έστω και αργά!  



Τώρα… θυμήθηκαν τον Γκνάμπρι στην Άρσεναλ!

Ο Γερμανός εξτρέμ ανήκε στους «κανονιέρηδες», αλλά ποτέ δεν κατάφερε να εδραιωθεί! Δόθηκε δανεικός στην Γουέστ Μπρομ, όμως ούτε εκεί έπιασε, με τον τότε προπονητή των «baggies», Τόνι Πιούλις, να προβαίνει στην… to the point ατάκα ότι: «Ο Γκνάμπρι δεν είναι στο επίπεδο της Γουέστ Μπρομ»!

Εν τέλει ο διεθνής άσος έφυγε κακήν κακώς από το Λονδίνο και πουλήθηκε έναντι μόλις 5εκατ. λιρών στους Βαυαρούς, οι οποίοι είδαν αυτό που κανείς στην Αγγλία δεν μπόρεσε να διακρίνει! Έναν ποδοσφαιριστή που είναι ικανός να γράψει ιστορία…

Στην δεύτερη του σεζόν στην Γερμανία αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης των Βαυαρών, μπροστά από Ριμπερί, Λεβαντόφσκι και Ρόμπεν, ενώ την Τρίτη… ισοπέδωσε σχεδόν μόνος του την Τότεναμ σημειώνοντας 4 γκολ!

Τι συνέβη μετά; Οι φίλοι της Άρσεναλ άρχισαν το… κράξιμο προς τον Αρσέν Βενγκέρ για την απόφασή του να τον δώσει κοψοχρονιά, ενώ παράλληλα άρχισαν και οι συγκρίσεις με τους τότε εξτρέμ της ομάδας.

«Εάν κατηγορώ τον Βενγκέρ που δεν του έδωσε ευκαιρίες! 100% ΝΑΙ», «Κρατήσαμε τον Ιγουόμπι και τον Γουόλκοτ και πουλήσαμε τον Γκνάμπρι παρά το γεγονός ότι έπαιζε καλά όταν έπαιρνε την ευκαιρία», «Ο Γκνάμπρι και ο Πέπε είναι στην ίδια ηλικία. Τον έναν τον δώσαμε για 5εκατ. λίρες και τον άλλον τον πήραμε για 27εκατ. λίρες», είναι ορισμένες από τις επικές ατάκες των φίλων της Άρσεναλ!