Το σπριντ του προπονητή και ο εντυπωσιακός κόσμος της Ζάλτσμπουργκ (vid)

Η Λίβερπουλ μπορεί να έδειξε χαρακτήρα και να πήρε τη νίκη για την οποία φοβήθηκε πολύ απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ, όμως, οι Αυστριακοί κέρδισαν το χειροκρότημα. Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου της ομάδας στις εξέδρες των φιλοξενούμενων, τρομερό το σπριντ του προπονητή για να πανηγυρίσει στο προσωρινό 3-3 με τον Χάλαντ.  



Το σπριντ του προπονητή και ο εντυπωσιακός κόσμος της Ζάλτσμπουργκ (vid)

Η Ζάλτσμπουργκ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και προς τιμήν της, πάλεψε απίστευτα κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης για να κάνει την απόλυτη επαναφορά και να ισοφαρίσει σε 3-3!

Μάλιστα, όταν ο Έρλινγκ Χάλαντ, ο θαυματουργός νεαρός επιθετικός, πέρασε με αλλαγή στο δεύτερο μέρος και σκόραρε από ασίστ του Μιναμίνο για το 3-3 που διαμορφώθηκε προσωρινά, ο πρώτος Αμερικανός προπονητής που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τζέσι Μαρτς, θύμισε... Μουρίνιο και έτρεξε στη γραμμή του πλαγίου άουτ για να φτάσει μέχρι το κόρνερ και να πανηγυρίσει με τους παίκτες και τους οπαδούς.

Ο κόσμος των φιλοξενούμενων, πάντως, έδωσε το δικό του ρεσιτάλ και έφτιαξε όμορφη ατμόσφαιρα στην είσοδο των δύο ομάδων...

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης