Σμάιχελ: «Προβληματικό παιδί ο Πογκμπά, δεν καταλαβαίνω τι κάνει...»

Ο Πέτερ Σμάιχελ θέλησε να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του για την εικόνα που παρατήρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την ¶ρσεναλ και δη για την εμφάνιση του Πολ Πογκμπά. «Δεν καταλαβαίνω το ρόλο του, μοιάζει με το... προβληματικό παιδί της ομάδας» δήλωσε!  



Σμάιχελ: «Προβληματικό παιδί ο Πογκμπά, δεν καταλαβαίνω τι κάνει...»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που βίωσε μεγάλες χαρές στη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους», παρακολούθησε το ματς της Δευτέρας από τα επίσημα του «Ολντ Τράφορντ» παρέα με τον γιο του, Κάσπερ και ανέφερε λίγο μετά το παιχνίδι:

«Ήταν μια περίεργη εμφάνιση από τη Γιουνάιτεντ. Καθόμασταν στα επίσημα, κοιτούσαμε τον αγωνιστικό χώρο και ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβεις την διάταξη και το πλάνο της ομάδας...

Όταν η Γιουνάιτεντ είχε τη μπάλα, ήταν δύσκολο να καταλάβεις τι ήθελε να κάνει. Όπως το είπε και ο Όλε, ήταν πολύ αργή η ανάπτυξη της ομάδας. Όταν υπάρχει ο Πογκμπά στο γήπεδο είναι διαφορετικός ο ρυθμός με τον οποίο η μπάλα φτάνει στην επίθεση και αυτό πρέπει να το κοιτάξουν στην ομάδα.

Πρέπει να βοηθάει στην ταχύτητα ο Γάλλος. Αυτό που κάνει όμως είναι να καθυστερεί την ανάπτυξη προς την επίθεση. Στα πρώτα 25 λεπτά έπαιζε τη μπάλα μόνο προς τα πίσω και ήταν απογοητευτικό αυτό για έναν παίκτης της δικής του ποιότητας. Δεν καταλαβαίνω το ρόλο του στην ομάδα. Είναι πρόβλημα αυτό... Τραβάει πάνω του πολλή προσοχή για όσα κάνει. Είναι σαν να πρόκειται για το... προβληματικό παιδί της ομάδας».

Κώστας Ζάλιαρης