Ο Βάρντι κάνει ξανά τα ... δικά του πάρτι

Ο Τζέιμι Βάρντι έχει βρει έναν άνθρωπο που τον καταλαβαίνει απόλυτα στο ρόλο που θέλει να έχει στο γήπεδο και τους χώρους στους οποίους του αρέσει να κινείται, με αποτέλεσμα ο Άγγλος στράικερ της Λέστερ να έχει αναγεννηθεί υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς και να φτάνει σε επίπεδα σκοραρίσματος... καλύτερα από αυτά των Τόρες και Κριστιάνο.  



Ο Βάρντι κάνει ξανά τα ... δικά του πάρτι

Μέσα στο 2019, ο Τζέιμι Βάρντι έχει πετύχει λιγότερα γκολ μονάχα από τους Σέρχιο Αγουέρο και Σαντιό Μανέ που... πυροβολούν κατά ριπάς στις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ, ο Βάρντι πέτυχε δυο εξαιρετικά γκολ, το ένα με σουτ από τρομερά δύσκολη γωνία και το άλλο με κεφαλιά έπειτα από κίνηση στο δεύτερο δοκάρι για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον Ντουμπράβκα να σταματήσει τη μπάλα προτού τη μαζέψει από το βάθος της εστίας του.

Με αυτά τα δυο γκολ, ο Πρωταθλητής Αγγλίας του 2016 επιβεβαιώνει πως υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς κάνει ξανά τα... πάρτι του, τα οποία είχαν διακοπεί για ένα διάστημα όσο η Λέστερ αποτύγχανε να συνεχίσει σε μια ευθεία πορεία μετά το έπος που έγραψε πριν από μια τριετία.

Ο Σέρχιο Αγουέρο μετράει 20 γκολ μέσα στο 2019, ο Σαντιό Μανέ είναι στα 18 και ο Βάρντι έρχεται στα 17, με τα 14 εξ αυτών να έχουν επιτευχθεί στην εποχή του Μπρένταν Ρότζερς στην άκρη του πάγκου των «αλεπούδων».

Στις 183 συμμετοχές του στην Πρέμιερ Λιγκ, ο στράικερ της Λέστερ έχει φτάσει πλέον στα 85 τέρματα, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει σταματήσει στα 84 γκολ σε 196 παιχνίδια τα οποία πρόλαβε να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα!

Μάλιστα, ο Βάρντι έφτασε σε αυτό τον αριθμό των γκολ πολύ πιο γρήγορα απ' ότι το έκαναν στο πέρασμά τους από την Πρέμιερ παίκτες όπως οι Τόρες, Τέβες, Αζάρ και Λουίς Σαχά!

Κώστας Ζάλιαρης