Κανείς δεν φτάνει τον Βάρντι...

Ο Σέρχιο Αγουέρο δεν σκόραρε απέναντι στην Έβερτον, κόντρα στην οποία η Μάντσεστερ Σίτι πήρε νίκη με σκορ 3-1 κι έτσι η επίδοση του Τζέιμι Βάρντι αναφορικά με τα γκολ σε διαδοχικά παιχνίδια, παραμένει για όλους... απλησίαστη!  



Κανείς δεν φτάνει τον Βάρντι...

Ο Άγγλος στράικερ της Λέστερ, από τη σεζόν 2015-2016 έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε 11 σερί ματς πρωταθλήματος, οδηγώντας τη Λέστερ στην κατάκτηση του τίτλου, στο έπος που έγραψε εκείνη τη χρονιά η τότε ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Βάρντι είναι ο πρώτος που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού ξεπέρασε την επίδοση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ από το 2003, όταν ο παλαίμαχος Ολλανδός επιθετικός είχε σημειώσει γκολ σε 10 διαδοχικά παιχνίδια.

Ο Αγουέρο, είχε φτάσει στις 7 αναμετρήσεις κατά τις οποίες είχε χριστεί σκόρερ (με Μπράιτον, Γουέστ Χαμ, Τότεναμ, από δυο φορές με Μπόρνμουθ και Μπράιτον, με Νόριτς και Γουότφορντ), όμως απέτυχε να το κάνει το βράδυ του Σαββάτου στο «Γκούντισον Παρκ» και έτσι, οφείλει να ξεκινήσει... πάλι απ' την αρχή αν θέλει να κυνηγήσει την επίδοση του Βάρντι.

Κώστας Ζάλιαρης